TWIRLINGOM DO VRHA

Tihomir Bendelja je Supertalent

Iako je njegovo prvo pojavljivanje pred kamerama, kada je mršavi srednjoškolac najavio da će pokazati svoj talent u twirlingu, kod mnogih izazvala podsmijeh, Tihomir Bendelja je iz showa Supertalent izašao kao pobjednik. Plesači i pjevači bili su favorizirani, no 15-godišnjak iz sela Hrženica pokraj Ludbrega osvojio je naklonost publike i u finalnoj emisiji dobio najviše glasova te tako postao prvi hrvatski Supertalent.

– Još ne znam kako ću potrošiti 200 tisuća kuna – priznao je nasmijani Tihomir nakon što je proglašen pobjednikom, ali kao veliku želju naveo je da bi sestru Marijanu volio odvesti u New York.

Iako je u paviljonu Zagrebačkog velesajma, gdje je održano finale, bilo izuzetno hladno, na što su se posebno požalile članica žirija Nina Badrić i natjecateljica Nina Kraljić, obje odjevene u haljine bez naramenica, atmosfera uoči proglašenja pobjednika bila je usijana. Nakon što su otpali favoriti poput plesne skupine Atomic Dance Factory i talentirane Splićanke Antonije Dore Pleško, kao zadnja dva finalista ostali su Bendelja i Monica Rogić, mlada pjevačica koja je prošloga tjedna otpjevala “My Heart Will Go On”.

– I ja sam nekoliko puta zvala za Tihomira – priznala je skromna Monica, kojoj očito nije bilo previše žao što nije i sama pobijedila.

A da su nakon višednevnog druženja među finalistima rođena brojna prijateljstva, moglo se vidjeti i u njihovom zajedničkom nastupu na početku emisije, kad su svi pokazali svoj talent uz pjesmu “Long Train Runnin'” Doobie Brothersa.

Konačni poredak u showu Supertalent:

1. Tihomir Bendelja 2. Monica Rogić 3. Antonija Dora Pleško 4. Atomic Dance Factory 5. Sinovi 6. Deborah Šuker i Marijan Kešinović 7. Unit-X 8. Mateo Ravlija 9. Step by Step 10. Nina Kraljić

Linker
18. travanj 2024 11:19