Ivan Posavec
PRED OGLEDALOM

Tihana Lazović: Obožavam boje i vintage odjeću

Ulogom zlostavljane djevojke u filmu ‘Šuti’ 22-godišnja Zadranka Tihana Lazović osvojila je i žiri i publiku ovogodišnjeg Pula Film Festivala, na kojem je proglašena najboljom debitanticom. Iako odrasla na moru, studentica treće godine zagrebačke Akademije dramske umjetnosti obožava snijeg te kaže da, iako nije baš sportski tip, najviše uživa u skijanju i svim zimskih radostima.

BOJE Obožavam boje pa crna i bijela ne postoje u mojoj garderobi. Ovo ljeto provela sam u haljinicama Mango i Zara, a sviđaju mi se i vintage komadi kakve kupujem u zagrebačkom butiku Kling. Što se tiče obuće, lijepo mi je vidjeti se na visokim potpeticama, ali rijetko ih nosim jer mi je na njima teško održavati ravnotežu. Stoga dane uglavnom provodim u balerinkama i sandalama ravnih potplata. Posebno sam slaba na torbice, imam ih svih modela i boja – velike, male, pismo-torbice, žute, zelene, plave, crvene…

Pročitali ste skraćeni tekst o Tihani Lazović. Cijeli intervju potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 973). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
16. travanj 2024 07:06