Screenshot
KANDIDATI U DUETIMA

THE VOICE Započeli su dvoboji - kandidati napokon ušli u glazbeni ring

Nakon što su u pet emisija audicija izabrali po deset kandidata za svoje timove, mentori su ih sada uparili te su oni izvodili duete.

U tim dvobojima svojih kandidata svaki mentor izabrao je jednoga koji s njim ide u daljnje natjecanje, a preostalog kandidata mogao je spasiti neki drugi mentor pozvavši ga u svoj tim.

U šestoj emisiji The Voicea izabrano je osmero natjecatelja koji idu dalje – za njih šestero odlučili su se njihovi mentori, a dvoje su u svoj tim preuzeli drugi mentori. Evo kako je to izgledalo u glazbenom ringu popularnog showa:

Prvi duet izveli su Kristina i Rino pjevajući pjesmu Baila Morena – njihov mentor Jacques odlučio je da s njim u daljnje natjecanje ide Kristina, a Rina je u svoj tim preuzeo Toni.

Druge su u paru nastupile Matea i Ana iz Tonyjevog tima s pjesmom It Must Have Been Love. Njihov mentor odlučio se za Mateu, koja s njim ide dalje, a Ana je ispala iz natjecanja.

Tajana i Mirna iz Ivanovog tima otpjevale su u duetu pjesmu Foolish Games , a dalje je prošla Mirna. Show je napustila Tajana.

Iz Indirinog tima u duetu su prvi nastupili Eni i Milan. Pjevali su pjesmu Like I Can nakon čega je Indira sa sobom u daljnje natjecanje povela Eni, a Milan je ispao.

Ana i Bruno, natjecatelji iz Tonyjevog tima, nastupili su u duetu s Gibonnijevom pjesmom Anđeo u tebi. Tony je izabrao Anu, a za Brunu je natjecanje završilo.

Emisiju su zatvorili kandidata iz Jacquesovog tima, Stefany i Alen, koji su pjevali pjesmu Lay Me Down. Njihov mentor izabrao je Alena, a Indira je u svoj tim preuzela Stefany.

U sljedećoj emisiji natjecanje se nastavlja – vidjet ćemo drugih šest dvoboja.

Linker
25. travanj 2024 07:05