Screenshot
MENTORIMA SVE TEŽE

THE VOICE Tony Cetinski: Ne mogu se odlučiti, moram pitati kuma

Posljednja večer dvoboja je gotova – sada su izabrani svi kandidati koji će se u narednih šest emisija uživo boriti za pobjedu uz pomoć svojih mentora, a o njihovom prolasku, uz njihove učitelje, odlučivat će i gledatelji.

Maji Škiljević i Kristini Boban njihov mentor Tony Cetinski u devetoj emisiji namjenio je zahtjevnu pjesmu sa snažnom porukom te rekao da tko zezne dinamiku, taj ispada. No nakon njihove izvedbe Tony je ostao zbunjen i kazao kako se ne može odlučiti. Stoga se odlučio posavjetovati sa svojim timom, točnije rekao je kako mora pitati svoga kuma Miru Buljana, te na kraju izabrao Kristinu za prolaz u daljnje natjecanje.

Ivan Dečak svojim rokerima Mahiru Kapetanoviću Makiju i Dini Puriću namjenio je, kako je rekao, jednu domaćicu da vidi kako će se snaći. Prije nastupa dvojica natjecatelja rekli su kako su se jako zbližili i postali prijatelji te kako će im teško pasti što će na kraju jedan drugoga morati uništiti. Mentor je za prolazak dalje odabrao Makija nakon čega je Dino emotivnim govorom izmamio svima suze na oči: rekao je kako je i sam navijao za Makija te da nije izgubio nego je dobio prijatelja za život.

Indira Levak je Ani Opačak i Zdravki Damjanović namjenila, kako je rekla, jednu neutralnu pjesmu u kojoj će se njhove suprostnosti privući. Dvije Dalmatinke oduševile su svoju mentoricu: ‘Ovo je bila čarolija’, rekla je uzbuđena Indira. Na kraju je izabrala Anu.

Jacques Houdek je Martinu Milošević i Ninu Kraljić odabrao kako bi zajedno ispričale svoju priču, jer, kako je rekao, svaka pjesma počinje od teksta, a tekst o rastanku na kraju je presudio Martini koja je otišla iz showa.

Bojan Aleksovski i Alen Bičević iz Tonyjevog tima sukobili su se na jednom klasiku, a mentor Tony prednost je dao Alenu kojeg je izabrao za daljnje natjecanje.

Indira je za zadnju osobu za svoj tim odabrala Karla Cvetkovića koji se u dvoboju sukobio sa Svenom Pfeiferom. Mentorica je rekla kako je namjerno spojila dvije suprotnosti: suzdržanog Svena i razuzdanog Karla, što je rezultiralo sjajnom izvedbom.

Svaki od mentora sada u svom timu ima po šest kandidata koje vode u daljnje natjecanje kroz emisije uživo.

Linker
14. travanj 2024 09:31