SCREENSHOT
KANDIDATI ODUŠEVILI

THE VOICE Spektakularno izdanje: Koga ovo nije dirnulo u srce taj ni nema srce!

Završila je još jedna epizoda troboja u kojemu je sudjelovalo 12 iznimno talentiranih kandidata koji su dali sve od sebe i pokazali najbolje od svojih vokalnih sposobnosti.

Mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Ivan Dečak, Tony Cetinski te publika koja igra ulogu petog mentora – imali su težak zadatak odlučiti između odličnih kandidata i pola njih pogurati u sljedeći krug u kojemu će za sedam dana o dvoje pobjednika odlučivati publika, a trećeg birati mentori.

TIM IVAN

Večerašnji show otvorio je mladi i talentirani Marin Jurić Čivro koji je pjesmom Hallelujah oduševio publiku u studiju i ispred malih ekrana. Svojim nastupomm bio je izrazito zadovoljan, a da ga publika voli dokazala je svojim glasovima i dala mu najveću podršku.

– Koga ovo nije dirnulo u srce taj ni nema srce – izjavio je Ivan nakon nastupa svoga kandidata.

Druga je nastupala Iva Gortan koja je publiku zapalila pjesmom Set Fire To The Rain i također primila velike komplimente, ali i sendvič od Jacquesa koji ga je imao pri ruci i odmah joj ga dao nakon što je izjavila da je gladna pa je tom gestom dobro nasmijao publiku u studiju i ispred malih ekrana.

Dario Došlić rastopio je brojna srca i dobio velike komplimente na račun svoga glasa, ali i osobnosti. Iako nije prošao u sljedeći krug u showu je ostavio veliki trag i pred njim je zasigurno svijetla budućnost.

TIM TONY

Iva Ajduković izjavila je kako se nada da će njeni Sinjani glasati, međutim iako nije dobila dovoljan broj glasova publike, daljnji prolaz osigurao joj je mentor Tony.

Da zna prenijeti emociju Jure Brkljača dokazao je pjesmom Bacila je sve niz rijeku kojom je osvojio glas petog mentora, odnosno publike i u sljedeći krug prošao uz pomoć velike podrške svojih obožavatelja.

Božidarka Matija Čerina nastupala je s blagom prehladom, međutim unatoč izvrsno odrađenom nastupu nije prošla dalje. Tony je pohvalio njenu osobnost i izjavio kako se nada da će i dalje surađivati i družiti se izvan pozornice.

TIM INDIRA

Čovjek od swinga Tomislav Užarević pokazao je kako swing može pjevati i mladi pjevač poput njega te izvrsno prenijeti emociju, ali i zaplesati. Iako ga je Indira pohvalila, nije da pustila u sljedeći krug.

Mladenački duh Matea Resmana zavladao je pozornicom i studijem. Indira je bila oduševljena njegovom energijom i marljivim radom te mu je omogućila prolazak u sljedeći krug.

Ana Opačak oduševila je svojom francuskom izvedom poznate Gibonijeve pjesme Tempera. Izvedba se jako svidjela i gledateljima koji su je pustili dalje.

TIM JACQUES

Talentiranom Egonu Mariću mentor Jacques otpočetka laska kako je izvođač svjetskog glasa i talenta, međutim nijanse su odlučile kako ovoga puta nije bio bolji od preostale dvojice kolega s kojima je dijelio pozornicu.

Dino Petrić, skroman i fin mladić, kako ga je Iva nazvala osvojio je simpatije publike koja mu je dala najveći broj glasova.

Pjerino Ružević slovi za jednog od najvećih favorita i mentori se slažu kako je pred njim sjajna glazbena karijera, a možda i pobjeda u popularnom showu.

Linker
24. travanj 2024 14:57