FINALE

THE VOICE Pobjednica je kraljica Nina Kraljić

Pobjednica prve sezone hrvatske inačice glazbenog realityja The Voice je Nina Kraljić iz tima Jacquesa Houdeka.

U 15. emisiji finalisti Jure Brkljača, Marin Jurić Čivro, Nina Kraljić i Mateo Resman borili su se za prestižnu titulu najljepšeg glasa Hrvatske, a ona je pripala Nini koju su spontano još tokom showa prozvali kraljicom.

Drugoplasirani je bio Mateo Resman iz tima mentorice Indire Levak, a treće mjesto, po broju glasova gledatelja, pripalo je Marinu Juriću Čivri iz tima Ivana Dečaka. Jure Brkljača iz mentorskog tima Tonyja Cetinskog je četvrtoplasirani po broju glasova gledatelja HTV-a.

Nakon proglašenja njene pobjede, mlada Lipovljanka pala je u zagrljaj svog mentora Jacquesa Houdeka koji također nije mogao suspregnuti emocije.

Screenshot

U uzbudljivoj noći finalisti su izveli tri odnosno dvije pjesme, jer je prva bila ista onu kojom su se predstavili na audiciji.

Jure Brkljača tako je izveo Brod u boci , Mateo Resman Bed of Roses, Marin Jurić Čivro Ain’t No Sunshine, Nina Kraljić Beneath Your Beautiful, a njihovi mentori popratili su ih emotivnim riječima.

Posebno dirnut bio je Ivan Dečak nakon nastupa Marina Jurića Čivre; sa suzama u očima rekao mu je kako ga smatra prijateljem.

– U životu srećemo mnogo poznanika, a malo prijatelja, ali ti si prijatelj – rekao je, među inin, Virovotičan svome sugrađanu.

Jacques Houdek je svojoj učenici Nini rekao kako bez obzira na ishod njihova priča ne staje, jer od prvog dana ima osjećaj da su karmički povezani.

Nakon samostalnih nastupa, finalisti su nastupili sa svojim mentorima.

Jure i Tony zajedno su otpjevali Tonyjevu pjesmu Ti, samo ti, Marin i Ivan Tango Dečakove grupe Vatra, Nina i Jacques odlučili su otpjevati Eurovizijsku pjesmu Euphoria, a Mateo i Indira pjesmu Tine Turner Simple the Best.

Nakon dueta s mentorima izabrano je troje od četvero kandidata koji su se boriti do kraja i tu je iz daljnjeg natjecanja ispao Jure Brkljača. Preostali natjecatelji izveli su svoje zadnje nastupe:

Zadnji nastupi kandidata protekli su bez komentara njihovih mentora, a na samom kraju glazbene večeri, a prije proglašenja pobjednika dvadesetak kandidata zajedno je otpjevalo Gibonnijev hit Oprosti.

Linker
16. travanj 2024 19:40