PR
DOBRA ZABAVA NA SETU

Tatjana Jurić: Mislim da bi Drele mogao dijeliti savjete o upucavanju

Ekipa Narodnog radija snimila je videospot za nogometnu himnu u kojoj nas pričom i slikom vraćaju u vesele i davne šezdesete.

Radijske zvijezde Tatjana Jurić, Ivana Plechinger, Doris Pinčić, Nives Čanović, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele i ostatak društva pokazali su svoje glumačko umijeće te sada s nestrpljenjem iščekuju komentare fanova na novonastali hit.

– Bilo mi je prezabavno na snimanju pogotovo jer je Drele imao ulogu da mi se upucava. Žao mi je što ljudi neće moći čuti što mi je sve govorio i mislim da bi mogao dijeliti savjete o upucavanju– izjavila je voditeljica Tatjana Jurić.

Odjeveni u orginalnu odjeću i s odgovarajućim frizurama, svi su se odlično zabavljali i uživali.

– Shvatili smo ovo ozbiljno pa sam imala maminu torbicu iz 60-tih, svekrvinu haljinu iz mladih dana i originalni make-up. Trenirala sam cijeli vikend prije kako ošamariti Dreleta i to mi je bio najdraži trening u životu – otkrila je voditeljica Ivana Plechinger.

Do prve utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva dijeli nas još samo desetak dana. Premijera video spota biti će prikazana 12. lipnja, a do tada atmosferu sa snimanja pogledajte u našoj fotogaleriji!

Linker
21. svibanj 2024 08:58