SLATKO IŠČEKIVANJE

Tatjana Jurić: Jedva čekam čuti 'Papa Don't Preach'

Voditeljice Tatjana Jurić i Iva Šulentić te pjevačica Maja Šuput obožavateljice su glazbe i scenskih nastupa kraljice popa Madonne, koja 11. lipnja nastupa u Zagrebu. Stoga ne čudi da ih je vijest o njenom dolasku u Hrvatsku razveselila te planiraju posjetiti koncertni spektakl na zagrebačkom Maksimiru.

– Ako ću biti slobodna obavezno idem na koncert. To se ne propušta i bilo bi mi zaista drago da ju vidim uživo. Ovaj čas sam pogledala filmić sa Super Bowla i aposolutno sam oduševljena. Dođe vam da se zapitate zašto živite u zemlji gdje takav spektakl nije moguć, ali zato barem možemo ići na koncert koji će zasigurno biti sjajan. Žena ima preko deset velikih hitova i čovjek ne zna koji bi posebno izdvojio – rekla je još snena Maja Šuput, netom nakon što je pročitala vijest o zagrebačkoj postaji Madonnine turneje.

– Definitivno ću ići i uvijek bih ponovno posjećivala njene koncerte jer je apsolutna kraljica, što je dokazala i rasturanjem na Superbowlu, o čemu ovih dana bruji internet. Imala sam priliku biti na njenom koncertu u Parizu, ali mi se nažalost izjalovilo, no zato ovaj zagrebački koncert neću propustiti. Naročito se veselim izvedbama “Vogue”, “Papa Don’t Preach” i svih starijih hitova koji ju prikazuju u punom sjaju, premda su joj i neke novije suradnje, poput one s Justinom Timberlakeom fantastične – kaže Tatjana Jurić.

– Ne znam nikoga tko ne sluša Madonnu, a ja ju obožavam. Bila sam već na njenom koncertu u Budvi, ali sigurno ću ići i na zagrebački – poručila je Iva Šulentić.

Pjevač i kantautor Boris Novković cijeni, pak, Madonnu kao izvođačicu, ali nije veliki poklonik njenih pjesama.

– Iskreno govoreći, vjerojatno neću biti na Madonninom zagrebačkom koncertu, za koji sada i prvi put čujem. Cijenim ju kao umjetnicu i performericu, ali meni je glazba na prvom mjestu, dok me se produkcija i spektakl manje tiču. Pogledao sam neke Madonnine spotove i šou koji priređuje je vrhunski, no pjesme joj nisu po mom ukusu – izjavljuje Boris.

Linker
19. travanj 2024 00:23