KORAK DO FINALA

Tamara Loos i Alen Nižetić napustili 'Zvijezde pjevaju'

U velikom finalu specijalnog izdanja emisije ‘Zvijezde pjevaju’ gledatelji će morati odlučiti između tri favorita: Nikše Kušelja i Ivane Husar , Gorana Navojca i Ivane Kindl te Marije Borić i Giuliana , dok su Tamara Loos i Alen Nižetić , prema glasovima publike i ocjenama žirija, kao najlošiji par večeri napustili show.

Nikša Kušelj i Ivana Husar

Par je otvorio večer izvedbom pjesme ‘Mjesto za mene’ Damira Urbana za koju su osvojili 35 bodova, ali i simpatije žirija.

– Rock energija je tu, Nikša je odabrao pjesmu koja mu paše. Ova pjesma nije možda baš duetska, ali bilo je dobro – komentirala je Vanna.

Kako su parovi nastupali s dvije pjesme, Nikša i Ivana otvorili su i drugi dio večeri, za koji su odabrali ‘Americano’ što im je donijelo visokih 40 bodova.

– Pokušavao sam naći neke greške koje sam čuo tijekom proba, ali bilo je odlično – zaključio je Nikša Bratoš.

Goran Navojec i Ivana Kindl

Još jedna uspješna večer za ovaj pjevački par potvrđena je s odličnih 39 bodova za interpretaciju hita ‘Kiss’ Toma Jonesa.

– Pitala sam se kako će pjesma zvučati, a naravno da je sve lakše uz Ivanu. Ni Goran nije nimalo zaostajao – oduševljeno je rekla Ksenija Erker.

Za svoju drugu izvedbu odabrali su hit Dine Dvornika ‘Ella’, što je u mnogima izazvalo nostalgiju, a za nastup su dobili 36 bodova te se bodovno izjednačili s Nikšom Kušeljom i Ivanom Kindl, ostavivši iza sebe Mariju Borić i Giuliana.

– Meni ova pjesma ima veliku vrijednost za raspoloženje. Dino bi sigurno bio zadovoljan, meni je ovo jako valjalo – ponovno ih je pohvalila Ksenija.

Tamara Loos i Alen Nižetić

Balada ‘Ne želiš kraj’ ipak nije bila najsretniji izbor za ovaj pjevački par, kojem je žiri dodijelio ‘mršavih’ 29 bodova.

– Bilo je dosta korektno vokalno, no držani tonovi nemaju kontrolu, bodu me u uši. Do mene stvar nije doprla – svoje mišljenje iznijela je Martina Tomčić.

Koliko žarko ne žele napustiti show, Tamara i Alen pokušali su dočarati hitom grupe Queen ‘Show Must Go On’ za kojeg su dobili tek jedan bod više, 30, i tako se pozicionirali kao najlošiji par večeri po odluci žirija.

– Ovo je zaista zahtjevna priča, ocjena će morati sadržavati i nešto za hrabrost. Freddie je bio jedan jedini, to će vas malo spasiti kod mene u ocjenama – komentirao je Nikša Bratoš.

Marija Borić i Giuliano

Prvi dio večeri Marija i Giuliano hrabro su zatvorili hitom mlade Zaz ‘Ja Veux’ za koji su osvojili 34 boda, ali i odobravanje žirija.

– Ja ne znam francuski, ne razumijem ni riječ, ali njih dvoje su me uvjerili da je riječ o pjesmi sa životnim veseljem – rekao je Nikša Bratoš.

Par je zaključio polufinalnu emisiju pjesmom ‘Zar je voljeti grijeh?’ Zorice Kondže kojom su dobili još bolji rezultat i 37 bodova.

– Lijepo ste se slagali i gledali, baš pravi duet, jako lijepo – zaključila je Ksenija Erker.

Linker
29. ožujak 2024 15:35