Instagram
LUKSUZ I ROMANTIKA

Suradnja koja će vas oduševiti

Suradnja o kojoj se već neko vrijeme nagađalo i koju su mnogi s nestrpljenjem iščekivali konačno ima svoje prve službene kadrove. Chanel na čelu s orginalnim kreativnim direktorom Karlom Lagerfeldom (81) osmislio je kratki film u kojemu glavne uloge igraju Pharrell Williams (41) i Cara Delevingne (22).

Moda, glazba, ples, ljepota i luksuz pronašli su svoj zajednički nazivnik u Chanelu i ujedinili se kako bi pokazali svu raskoš slavne modne kuće koja ovim videom posebnu čast odaje ikonskoj jakni koju je dizajnirala slavna Coco Chanel.

Are you ready for this? @pharrell + @karllagerfeld @chanelofficial @i_am_other ❤️

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Nov 11, 2014 at 4:55am PST

U videu Pharrell i Cara gledatelje vraćaju u prošla vremena, pa tako glazbenik utjelovljuje cara Franju Josipa, a Cara njegovu suprugu Elizabetu, poznatiju pod nadimkom Sisi.

Poznati par u novim ulogama uživa u plesnim pokretima i zavodljivim pogledima koji radnju filma čine napetom, ali i izrazito romantičnom.

Posebno dobra vijest za sve obožavatelje mlade manekenke je da će Cara u ovoj suradnji debitirati i kao pjevačica, što će javnost imati priliku čuti 2. prosinca kada će biti prikazana puna verzija filma.

Pogledajte najavu!

Linker
17. travanj 2024 15:31