BEYONCE

Snimala fotografe u Zagrebu

Američka pjevačica, glumica i plesačica, Beyonce Knowles (27) stigla je na zagrebački aerodrom uoči prvog koncerta na europskoj turneji pod nazivom “I am…”, te se u zračnoj luci zadržala kratko da bi se u pratnji svog osiguranja i ostatka ekipe uputila prema hotelu Regent Esplanade.

R&B zvjezda bila je vidno dobro raspoložena, pa je spremno pozirala okupljenim fotografima, usput ih fotografirajući. S Beyonce ovaj put neće doći 12 godina stariji suprug, hip-hop mogul Jay-Z, s kojim je u vezi od 2002., kad su se zaljubili na snimanju dueta “03 Bonnie And Clyde”, a vjenčali su se lani.

Svoj zagrebački koncert na kojem će nastupiti pred 18 tisuća ljudi, odjevena u blještave kreacije francuskog dizajnera Thierryja Muglera, višestruka dobitnica Grammyja, koja je svoju karijeru započela u grupi Destiny’s Child, navodno će otvoriti hitom “Crazy in Love”. Službeni početak koncerta predviđen je za 21 sat, a vrata dvorane Arene otvaraju se u 19 sati. Pročitajte kako su se organizatori pripremili za koncert glazbene dive.

Linker
03. svibanj 2024 09:22