Slavne mame u četrdesetima

Prije se ženu smatralo starijom rodiljom ako je ostala trudna u tridesetima, ali danas zvijezde nameću novi trend

Nakon što su se ostvarile na polju karijere, zaradile dovoljno novca i pronašle pravog partnera ili odlučile biti samohrane majke, ove zvijezde rodile su ili posvojile dijete nakon četrdesetog rođendana.

Sandra Bullock (48) posvojila je malenog Louisa u siječnju 2010. godine i od tog trenutka u svakom intervjuu ističe kako je presretna što je postala majka.

Nakon pet neuspješnih pokušaja umjetne oplodnje, Celine Dion (45) je napokon ostala trudna i rodila blizance Eddyja i Nelsona u deseti mjesec 2010. godine.

11-07-11 Los Angeles, CA

Actress Christina Applegate arriving on a flight at LAX airport in Los Angeles, CA...

Non-Exclusive Pix by Flynet ©2011
818-307-4813  Nicolas
/ FOX/BJJ/Flynetpictures.com

Christina Applegate (42) rodila je kćer Sadie Grace u siječnju 2011. godine.

Iako iz braka s Tomom Cruiseom ima dvoje posvojene djece, Nicole Kidman (45) uspjela je zatrudniti tek u četrdesetima. S Keithom Urbanom dobila je kćeri Sunday Rose i Faith Margaret, koju je rodila surogat majka.

Mariah Carey (43) rodila je blizance Morrocana i Monroe u travnju 2011. godine i od tada se čitav njen svijet vrti oko njih.

Uma Thurman (43) dobro je podnosila treću trudnoću i nakon kćeri Maye i sina Levona, na svijet donijela Rosalind Arushu Arkadinu Altalune Florence.

Halle Berry was spotted in a pair of cutoffs, her right leg in a brace, picking p daughter Nahla from school, on Friday, March 9, 2012 X17online.com
/ Apg-Christian/X17online.com

Halle Berry (46) iz braka s Gabrielom Aubryjem ima petogodišnju kćer Nahlu, a sada je ponovno trudna sa zaručnikom Oliverom Martinezom.

Linker
23. travanj 2024 12:08