PODRŠKA KOLEGI

Slaven Bilić: Vjerujem da je Klasnić nevin

Hrvatski reprezentativac i napadač engleskog premierligaša Boltona, Ivan Klasnić , završio je na policiji, gdje je priveden i ispitan zbog sumnje da je u Engleskoj silovao 17-godišnjakinju.

Prema pisanju Bilda, Klasnić još uvijek nije dao nikakav komentar o slučaju te bi se o njemu trebao očitovati danas preko hrvatskog konzulata.

O cijelom slučaju svoje mišljenje iznio je i glavni tajnik hrvatske reprezentacije, Zorislav Srebrić, koji je kazao kako mu je teško povjerovati u ono za što Englezi terete Klasnića.

– U Savezu nismo dobili nikakve informacije o slučaju, niti smo se čuli s Klasnićem, tako da ne znamo iz prve ruke o čemu se radi. No, teško mi je povjerovati u te optužbe. Ne mogu zaista vjerovati da bi on nešto tako učinio. On je poznati humanitarac, sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, on je mladić par excellence – rekao je Srebrić.

Izbornik reprezetacije Slaven Bilić također je komentirao slučaj te kazao kako u potpunosti vjeruje da je Ivan nevin.

– Naravno da svi mi u reprezentativnom taboru vjerujemo da je Ivan nevin, kao što vjeruje svatko tko ga imalo poznaje. Ivan je fenomenalan momak, pozitivac, istinski sportaš. Siguran sam da će se vrlo brzo pokazati da on s cijelim slučajem nema nikakve veze. Zaista mi je žao što mu se sve ovo događa, a pogotovo nakon svega što je prošao u karijeri. Želim naglasiti da Ivan i njegova obitelj imaju našu punu podršku i da svi mi zajedno s njim želimo da se ovaj slučaj što prije raščisti – kazao je izbornik Slaven Bilić.

Jurica Vranješ, Klasnićev prijatelj iz bundesligaških dana, na internetu je vidio za što sumnjiče njegova bivšeg suigrača.

– Čuli smo se prije dva dana i zvučao je posve normalno – bilo je sve što je kazao Vranješ, koji je Klasnića u vrijeme transplantacije bubrega svaki dan posjećivao u bolnici, piše Jutarnji list.

Valja napomenuti kako je Klasnić u braku od 2003. godine i ima trogodišnju kćer. Supruga Patrizia u kolovozu 2010. godine napadnuta je u njihovom domu u Hamburgu.

Linker
23. travanj 2024 06:24