DUBROVNIK FILM MEETING

Severina, Gibonni i Zrinka Cvitešić na veseloj zabavi

Projekcijom film „Invictus“ u najljepšem dubrovačkom kinu – na plaži hotela Dubrovnik Palace – započela je sinoć prva večer festivala Dubrovnik Film Meeting.

Nakon projekcije filma, crvenim se tepihom prošetao glavni glumac Morgan Freeman , koji je pozdravio publiku, dodavši, kako mu je drago da im se svidio film.

Brojni poznati poput Severine , Gibonnija , Damira Urbana , Petra Graše , Tatjane Ivanišević i Zrinke Cvitešić zabavu su nastavili u Vala Clubu Hotela Dubrovnik Palace, gdje je za dobro raspoloženje bila zadužena grupa Cubismo.

Pogledajte tko je sve došao na zabavu u Dubrovnik

– Preporučila bih našim političarima da pogledaju ovaj film – izjavila je Severina, dodavši, kako ipak ne misli tako skoro u politiku.

– Nitko od ljudi koji slobodno misle ne ide u politiku – izjavila je pjevačica koja je u Dubrovnik došla u pratnji dečka Slavka Šajinovića i prijateljice Mani Gotovac

Iako poznat po tome što izbjegava društvena događanja i zabave, pjevač Damir Urban u dubrovački je Vala Club stigao u pratnji supruge Milice.

– Kako sam prekjučer imao koncert s Gibonnijem na Korčuli, odlučio sam sa suprugom uživati par dana u Dubrovniku – izjavio je pjevač koji se držao dress coda te nije odjenuo traperice.

– Jučer su mi pukle najdraže traperice, ali sva sreća da me žena opremila za sve pa sam imao i rezervne hlače – izjavio je glazbenik, dodavši kako mu je Milica glavni savjetnik za odijevanje.

Barbara Ivezić

Linker
29. travanj 2024 20:17