Boris Kovacev / CROPIX
SARAJEVSKI GLUMAC

SAVRŠENA GODINA Put do uspjeha Feđe Štukana

Sarajevski glumac, koji u filmu ‘Savršen dan’ igra uz Benicija del Tora, na putu do uspjeha borio se s alkoholizmom, ali i neustrašivo uživao u adrenalinskim sportovima: jedrio je paraglajderom oko vrhova Himalaje te otvarao padobran 300 metara iznad tla.

Feđa Štukan (41) prije desetak godina upoznao je svoju današnju suprugu, redateljicu Amru Mehić, koju smatra najzaslužnijom za svoj uspjeh.

– Tada sam bio na samom dnu alkoholizma, čudno je da sam je uopće uspio osvojiti – priznaje Štukan, kojeg je ljubav potpuno promijenila. Već osam godina nije popio ni kap alkohola, sa suprugom je pokrenuo producentsku kuću Relative Pictures, a prije pet godina postali su roditelji male Aye, kojoj su kao zaljubljenici u letenje i padobranstvo, ime dali po hebrejskoj riječi za pticu.

Cijelu priču u kojoj poznati glumac govori o snimanju filmova s Benicijem del Torom i Angelinom Jolie, koja je kuma njegovoj kćeri, a s kojom dijeli i ljubav prema adrenalinu, pročitajte u novoj Gloriji koja je u prodaji od 7. listopada.

Napisao Josip Jurčić

Linker
08. travanj 2024 22:45