PLES SA ZVIJEZDAMA

Ronald Braus napustio show, Nicolas Quesnoit pričao viceve, svima nedostajala "Barbi"

U četvrtoj emisija Plesa sa zvijezdama show su napustili Ronald Braus i njegova plesna partnerica Ana Domišljanović: iako ih žiri nije ocjenio najlošijima, nisu prikupili dovoljno glasova publike.

U natjecanju je tako ostalo još šest parova: Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit, Iva Mihalić i Robert Schubert, Mislav Čavajda i Petra Jeričević, Giuliano i Marija Stošić, Ornela Vištica i Marko Herceg i Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić .

U latino plesovima istaknuli su se Mislav Čavajda i Petra Jeričević koji su, sada već standardno, prikupili najviše ocjene stručnog žirija. U stopu ih slijede Iva Mihalić i Robert Schubert koji su otplesali najbolju sambu; član žirija Dinko Bogdanić rekao je da se gledajući njihov ples osjećao kao na ulicama Rija.

Kao glazbena zvijezda nastupila je Ivana Kindl, no možda najveća zvijezda večeri bio je simpatični Nicolas Quesnoit koji je ispričao vic i javno pozvao sve „muškiće“ da dođu u plesne škole jer tamo mogu svaki dan u rukama imati prekrasne žene.

Karmela Vukov-Colić profesionalno je odradila svoju ulogu zamjenske voditeljice, a svi su poželjeli brz povratak Barbi, kako kolege zovu Barbaru Kolar koje je ove subote bila odsutna zbog zdravstvenih problema.

Linker
20. travanj 2024 08:04