MAJA ŠUPUT

Romantična zečica

Nitko ne mijenja frizure tako često kao 28-godišnja pjevačica Maja Šuput, niti toliko obožava cipele. Ni sama ne zna koliko ih ima, a nisku potpeticu nosi samo kad šeta psa. Ekstravaganciju voli isključivo na pozornici, dok je u privatnom životu sklonija trapericama, majicama i ostalim jednostavnijim, isključivo dvobojnim kombinacijama.

Prati modu i posebnu pažnju pridaje modnim dodacima, ali priznaje da je više od shoppinga vesele putovanja, štednja novca za novi stan i snimanje novog albuma, kao i pripreme za Doru, ne krijući da bi voljela pobijediti sa svojom pjesmom "Lako zaljubljiva".

I dalje nastupa s Ištvanom Vargom, svojim plesnim partnerom iz lanjskog TV showa Ples za zvijezdama, ali je ipak zbog brojnih poslovnih obveza morala odbiti nastup u istoj zabavnoj emisiji ukrajinske televizije.

U čemu se nikada ne biste pojavili na pozornici? – U opancima i borosanama, a teško da bih se na pozornici pojavila i u tenisicama. Moj su izbor u svakom slučaju visoke potpetice. Mi niske žene silno želimo biti više pa nosimo i visoke pete.

Koliko su centimetara imale najviše potpetice koje ste nosili? – Viktor Drago nedavno mi je za jedan nastup donio čizme s potpeticama od 15 centimetara. Osjećala sam se kao da hodam na štulama. Imala sam osjećaj da sam najviša na svijetu i, na neki način, to mi je bilo super. A s druge strane, da sam tako visoka, ne bih mogla zaspati na zadnjem sjedalu svog auta kad se vraćam s gaža, ne bih se mogla ispružiti u kadi, niti zaspati u krilu svog dečka.

Kakav stil odijevanja volite izvan pozornice? – Najbolje se osjećam u trapericama, majici i štiklama.

Koje hrvatske dizajnere posebno cijenite? – Kako sam na “Vi” s bojama, na sebi uvijek imam samo dvije boje. Bojim se da bih s trećom sigurno pogriješila. Zato svoj styling rado prepuštam stilistima, pa neka oni budu krivi ako se to što imam na sebi nekome ne sviđa. Nastupati volim u haljinama Linee Exclusive, a ponekad koketiram i s modnom markom Hippy Garden.

Kupujete li na rasprodajama? – Ne. I nikad ne idem promišljeno u kupnju. Obično kupim usput, dok s prijateljicama švrljam po gradu.

Imate li omiljene dućane u inozemstvu? – Putovanja su moja velika strast, i na njima rado zavirim u svaki dućan, ali obično kupim neku sitnicu po kojoj se može raspoznati gdje sam bila. Uskoro idem u Las Vegas i sigurno ću kupiti neku zgodnu majicu.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više, pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 680 ili se pretplatite na PDFizdanje.

Linker
25. travanj 2024 23:52