promo
ZABAVA ZA NAJMLAĐE

Rekordna posjećenost Dječjeg festivala u CineStaru

Završio je drugi Dječji festival u CineStaru, koji je s brojnim hitovima za najmlađe privukao 25 000 posjetitelja i oborio rekord posjećenosti.

Osim filmova Pan: Putovanje u Nigdjezemsku, Ups! Noa je otišao, Mune:Čuvar mjeseca, Albert, Blinky Bill: Neustrašiva koala, Malci, Mali zmaj i mnogih drugih, organizirane su i brojne edukativne i kreativne radionice u suradnji s glavnim sponzorom festivala – Lino Podravka.

Dio programa je realiziran u suradnji s UNICEF-om, a festival su podržali Hrabri telefon i kampanja ‘Dislajkam mržnju’, kao i njihove promotorice Iva Šulentić i Danijela Trbović.

Hollywoodski kino hit Malci osvojio je nagradu publike, što i ne čudi s obzirom da je ovaj animirani film ‘zaludio’ mališane diljem svijeta. Po ocjeni dječjeg žirija, najboljim filmom proglašen je film Pan: Putovanje u Nigdjezemsku.

Pobjednici nagradnog natječaja ‘Režiraj i snimi film’ su Eva Magdić Govedarica, Patrik Radotić i Lucija Bilandžić, kojima je redatelj Dejan Aćimović uručio nagrade te su svoj filmski uradak gledali na velikom platnu u društvu učiteljice i cijelog razreda.

Dječji festival nisu propustili ni brojni poznati, među kojima su bili i Branka Krstulović, Tarik Filipović, Sandra Bagarić i mnogi drugi sa svojom djecom.

Linker
25. travanj 2024 08:39