POSTANITE FIT DO LJETA

[PRIJAVITE SE] Proljeće stiže, a s njim i Ledo fitness izazov

Raznolika i kvalitetna prehrana, vježbanje i svakodnevna tjelesna aktivnost – zvuči poznato? I ove godine Ledo će vam pomoći da se pokrenete i promijenite prehrambene navike, koje su ključni faktor za postizanje željenih rezultata – biti i osjećati se fit do ljeta!

Selekcija kandidata održat će se u Poliklinici Aviva.

Prijaviti se možete na ovoj stanici , popunite upitnik u razdoblju od 16.3.2015. do 22.3.2015., nakon čega će Ledo tim odabrati ukupno 30 kandidata koji su točno odgovorili na postavljeno sekcijsko pitanje i dali najbolji odgovor zašto bi baš taj kandidat bio najbolji izbor za LFI .

Daljnja selekcija održat će se u prostorima Poliklinike Aviva gdje ćemo od ukupno 30 kandidata odabrati finalnih 20 polaznika programa. Odabrani kandidati će obaviti kompletan sistematski pregled i prema potvrdi liječničkog tima bit će im propisan individualni program prehrane i tjelesne aktivnosti koji će provoditi u periodu od 12 tjedana.

Polaznike ćemo podijeliti u dvije skupine, na muškarce i žene, s ciljem da Ledo fitness izazov bude još izazovniji. Ambasadorica ovog izazovnog projekta i ove godine bit će Renata Sopek koja poziva sve vas da se uključite u LFI i zajedno s njom krenete na put prema dobroj formi.

Nakon 5-6 tjedana provedbe individualnog programa vježbanja i prehrane organizira se mjerenje do tada postignutih rezultata odabranih kandidata.

Kako bi olakšali pripremu propisanog menija od strane nutricionista, svakom od kandidata Ledo će osigurati jedan poklon paket ribe, povrća i voća za pripremu obroka. Ledo voće, povrće i riba su dostupni tijekom cijele godine tako da vaši obroci mogu biti raznoliki i brzo pripremljeni u bilo kojem trenutku.

Svi Ledo proizvodi su prethodno očišćeni i jednostavni za pripremu te se pripremaju odmah bez odmrzavanja.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti! Prijavite se, a ostalo prepustite stručnjacima!

Link za prijavu

Linker
18. travanj 2024 14:33