Instagram/Facebook
ČESTITKE ZA BOŽIĆ

Pogledajte kako su poznati i slavni čestitali Božić

Čestitke povodom Božića stižu sa svih strana, a ni poznati i slavni nisu zaboravili na svoje vjerne obožavatelje, s kojima su rado podijelili fotografiju božićnog drvca ili obiteljskog druženja.

Žanamari je svima zaželjela sretan Božić od srca te da Djed Božićnjak svima donese puno ljubavi, zdravlja i blagostanja.

Sretan Božić svima zaželjeli su i Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić fotografijom Vlahe i Luce na Stradunu i s porukom: “Volite i ne osvrćite se”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206950487493521&set=a.1220337061414.2033758.1018530194&type=3&theater

Jacques Houdek podijelio je fotografiju s obiteljskog druženja s Djedom Božićnjakom kojem su se najviše razveselili njegova kći Sofija i sin David, a za Božić je poželio: “Nek’ nam svima Isusek podari mir, obilje zdravlja, veselja, lijepih druženja, iskrenih prijateljstava, ljubavi iznad svega! Uživajte uz svoje najdraže, volite se i slavite život”.

Ipak, najemotivniju poruku povodom Božića poslala je voditeljica Antonija Blaće, koja je sa svojim suprugom Hrvojem proslavila prve “vjenčane” blagdane.

– Volimo vas i hvala na svoj podršci i ljubavi. Ljudi su dobri, ne dajte da nas uvjere u suprotno! Božić je tu da nas podsjeti na veliku istinu ljubavi! A ovo što nas pokušavaju odvojiti… ma pih! Nema šanse! Dragi svi! Raznorazni, bijeli, žuti, visoki, niski, mrki, veseli, mršavi, pufasti, smiješni, trapavi, otvoreni, sramežljivi, nježni, topli, gunđavi, sretan vam Božić! Ne pristajte na manje, ljubavi ima! Nepresušne Ljubavi! Ja vas volim i tko mi što može! SRETAN BOŽIĆ! Srce mi je ko kuća! Ona bespravna, najveća – raspisala se Antonija na svom Facebook profilu.

Nina Badrić na svom je Instagram profilu podijelila više fotografija blagdanskog ugođaja u svom domu te svojim obožavateljima poručila: “ Neka vas prati obilje ljubavi zdravlja i sreće. Volim vas.”

Severina pak je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom te pokraj napisala: “Tiha noć, blažena noć”, a ispod su joj njeni obožavatelji poželjeli sve najbolje povodom blagdana.

Tiha noć, blažena noć… #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina) Pro 24, 2015 u 9:23 PST

Provjerite u fotogaleriji kako se Božić slavi kod Jennifer Lopez, Mirande Kerr i drugih!

Linker
16. travanj 2024 14:59