MTV MOVIE AWARDS

Parada minica i šljokica

Parada ultra kratkih minica, šljokica i odjevnih kombinacija inspiriranih pomaknutim stilom Lady Gage – tako je najbolje opisati haljine s dodjele MTV-jevih filmskih nagrada.

Utjecaju pomaknutog stila Lady Gage koja bez greške svaki put privuče pozornost svojom odjećom nisu uspjele odoljeti Christina Aguilera i Katy Perry . Obje pjevačice spremne su pomaknuti granice odijevanja, a odjevnim kombinacijama u kojima su se pojavile na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada održanim u nedjelju otišle su korak dalje.

Aguilera je odjenula crnu haljinu čiji su gornji dio bile tek dvije prekrižene trake, a donji dio sprijeda kratka, a straga dugačka raskošna krinolina. Perry je pak odjenula haljinu posutu srebrnim šljokicama, toliko kratku da je jedva pokrivala gaćice, a imidž je upotpunila žarkoplavom perikom.

Za opasno kratku minicu odlučila se i Kirsten Stewart , koja je, ne baš najsretnije, iskombinirala zlatni top i srebrnu suknju. Za sjaj se odlučila i Lindsay Lohan , koja oko gležnja mora nositi narukvicu kojom policija kontrolira je li pila alkohol pa je zbog toga njezin modni izbor bio dugački kombinezon.

Linker
25. travanj 2024 15:33