Screenshot
IZABERITE SVOG FAVORITA

Ovo su najbolje božićne reklame 2014.

Već početkom studenog kreću božićne reklame brojnih velikih kompanija koje na njima nimalo ne štede i koje se međusobno bore za osvajanje publike najoriginalnijom božićnom pričom.

Mnogi smatraju kako je ove godine to pošlo za rukom reklami britanske robne kuće John Lewis, ali mi vam izdvajamo još reklama koje su osvojile simpatije te vas pozivamo da u anketi na kraju teksta odaberete onu koja je vama najbolja!

1. Coca Cola

Čuvena po svojim božićnim reklamama, Coca Cola ni ove godine nije razočarala scenama koje poručuju da su sitnice dovoljne kako bi izmamile nekome osmijeh na lice. Glavna poruka je širenje sreće, glavni lik je Djed Božićnjak, a sve nije moglo završiti bez prepoznatljivih osvjetljenih kamiona Coca Cole.

2. John Lewis

Čini se da je već spomenuta reklama britanske robne kuće bez konkurencije s obzirom da je u mjesec dana na Youtubeu pregledana više od 19 milijuna puta, što i ne čudi s obzirom da su glavni likovi dječak i pingvin. Kakva je to priča osvojila tolike simpatije pogledajte u videu!

3. Burberry

Dugo iščekivana reklama britanskog modnog brenda, prvenstveno zbog glavne uloge Romea Beckhama, sina slavnih Davida i Victorije. Pod nazivom From London With Love priča priču o zaljubljenom paru, a inspirirana je zlatnim dobom mjuzikala.

4. Mulberry

Pod nazivom #WinChristmas Mulberry je osvojio simpatije engleskom obitelji koja se na božićno jutro natječe poklanjanjem najboljeg božićnog poklona, a svi znamo koliko muke zadaje odabir najboljeg poklona za dragu nam osobu.

5. Sainsbury

Reklama britanskog trgovačkog lanca oduševila je važnom porukom, a inspirirana je stvarnim događajima od prije 100 godina. Radnja je smještena za vrijeme Prvog svjetskog rata i govori o božićnom primirju vojnika, a reklama je snimljena u suradnji s Britanskom kraljevskom legijom.

Glasujte za najbolju božićnu reklamu!

Linker
19. travanj 2024 05:29