AFP/Cropix
BIVŠI SUPRUG OTKRIO TAJNE

Otkrivena mračna prošlost nove djevojke Clinta Eastwooda

Legendarni glumac i redatelj na ovogodišnjoj se dodjeli nagrada našao u centru pozornosti zahvaljujući Christini Sandera (51), novoj djevojci o kojoj je malo tko znao nešto više.

Ali žena koja je u vezi s legendarnim Clintom Eastwoodom (84) naveliko je zaintrigirala javnost pa su sada, zahvaljujući njenom bivšem suprugu, otkrivene neke njene tajne iz prošlosti.

Paul Wainscoat i Christina bili su u braku samo 11 mjeseci, a razveli su se zbog njenog problema s alkoholom te čestim svađama, koje su često prelazile u fizičke napade.

Christina je čak jednom prilikom i uhićena zbog obiteljskog nasilja, kada su policijski službenici primijetili da je u vidno alkoholiziranom stanju, a nova djevojka slavnog glumca imala je i česte ispade bijesa te je Paul u više navrata bio primoran zvati policiju.

– To je bio pravi pakao. Clintu želim svu sreću ovoga svijeta – izjavio je bivši Christinin suprug, koja je nakon razvoda pohađala sastanke anonimnih alkoholičara i tečaj kontrole bijesa.

Clint i Christina u vezi su od ljeta prošle godine, a prvo događanje na koje su stigli zajedno je bila ovogodišnja dodjela Oscara.

Linker
20. travanj 2024 09:25