Screenshot
ISKREN INTERVJU

Od tih izjava stegne me u grlu!

Jennifer Aniston (45) za siječanjsko izdanja magazina Allure nije ogolila samo tijelo nego i dušu. Lijepa glumica oduševila je svoje obožavatelje pojavivši se u zagrljaju najboljeg prijatelja i frizera Chrisa McMillana.

Jennifer je pozirala odjevena samo u traperice i ponovno privukla pažnju odličnom formom za koju se nakon snimanja filma Cake ipak morala potruditi, jer se za potrebe uloge morala udebljati nekoliko kilograma.

Slavna glumica komentirala je svoju nominaciju za Zlatni globus i glasine o osvajanju Oscara te izjavila kako joj se sve to čini pomalo seksistički i diskiminirajuće.

– Tek kada postane fizički neatraktivna, žena dobije priznanje za svoju rad i trud – izjavila je Jennifer misleći pritom na ulogu u filmu Cake i dodala kako joj pomalo smetaju komentari u kojima o njoj govore kao da se tek sada počela baviti glumom kako treba.

Related content

Međutim više od spolne diskriminacije u karijeri smeta joj spolna diskriminacija u privatnom životu i pritisak koji joj se nameće jer još uvijek nema djecu.

– Žene koje se nisu ostvarile kao majke mnogi još uvijek smatraju manje vrijednima – izjavila je Jennifer i dodala kako smatra da žena svoju majčinsku i zaštitničku ulogu može imati prema bilo kojem drugom živom biću.

– O meni se stalno govori kako sam opsjednuta karijerom i previše usredotočena na sebe te da zato ne želim biti majka. Čak i dok sada govorim o tome, stegne me u grlu na samu pomisao da ljudi imaju takvo mišljenje o meni – rekla je slavna glumica o izjavama koje su je jako povrijedile i dodala kako je jednako brižna poput bilo koje druge žene i majke.

Linker
19. travanj 2024 15:02