Narodni radio
PREDSTAVILA NOVU PJESMU

Nives Celzijus: Sretna sam što je moj bivši suprug pronašao sreću s drugom

Popularna pjevačica gostovala je u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje je predstavila svoju novu pjesmu Kad ženu rane, ali nije htjela otkriti je li ona posvećena bivšem suprugu Dini Drpiću.

– Pjesmu Kad ženu rane imam već godinu dana. Čekala sam pravi trenutak da ju objavim i taj trenutak je stigao. To mi je kazalo moje srce – rekla je Nives Celzijus i otkrila da ju je za naslov pjesme inspirirala Tereza Kesovija.

– Ona je moj veliki uzor i među prvima je poslušala pjesmu te rekla kako je sve odlično, ali da moramo promijeniti ime pjesme, koja se trebala zvati Pucaš u grudi – izjavila je pjevačica kojoj se u eter javila upravo legendarna Tereza i otkrila kako smatra da se iza te provokativne vanjštine krije veliko srce.

– Ona ima čisto srce koje se rijetko viđa. Ta njena briga za dvoje dječice kupila me zauvijek – rekla je Tereza.

Na pitanje je li svoju novu pjesmu posvetila bivšem suprugu Nives je izjavila kako se neke emocije mogu prepoznati u stvarnom životu, ali da će ostati mala tajna kome su posvećeni stihovi.

– Sretna sam što je moj bivši suprug pronašao sreću u ljubavi s drugom – dodala je pjevačica i najavila da će i spot za pjesmu biti iznenađenje jednako kao i pjesma.

Pogledajte video!

Linker
12. travanj 2024 03:30