EMOTIVNA PJEVAČICA

Nina Badrić: Plakala sam od sreće zbog pobjede Marina Čilića

U Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje je predstavljala svoju novu pjesmu Vjetrenjače pjevačica Nina Badrić prisjetila se nekih lijepih životnih trenutaka, a najnoviji takav bila je nedavna pobjeda Marina Čilića na US Openu.

– Svečani doček Splićana nakon Ivaniševićeve pobijede na Wimbledonu pamtim kao lijep trenutak, a dok sam gledala Marina Čilića vrtila sam taj film. Bila sam toliko ponosna što je jedan fenomenalan dečko i sportaš, predanim radom dočekao svojih pet minuta. Čestitam Marinu od srca, plakala sam od sreće – rekla je Nina.

Nina se u eteru prisjetila i svog prvog poljupca:

– Sjećam se mjesta i s kim je to bilo. Dogodilo se nedaleko od moje kuće, imala sam 15 godina, bila je Univerzijada i bilo je odurno – prisjetila se Nina.

Iako je tijekom ljeta realizirala svoj ledeni izazov, na Ninine nominacije nitko nije pozitivno odgovorio – do sinoć.

– Prihvaćam izazov i realizirat ću ga ovaj tjedan – rekao je nominirani Duško Lokin, koji je Ninu iznenadio pozivom u studio.

– Hvala ti što si me predložila, jako mi je to simpatično – rekao je Lokin, a Nina priznala da je jednostavno morala nominirati svog susjeda.

Pjevačica se u emisiji okušala i kao novinarka imaginarnog tračerskog portala Uništimo.com te je intervjuirala svoju kolegicu Vannu pri čemu su se obje dobro zabavile.

Kako se Nina snašla u ulozi novinarke pogledajte u videu.

Spot za svoju novu pjesmu Nina je snimila na ulicama New Yorka!

Linker
16. travanj 2024 18:41