PARALELNI INTERVJU

Nera i Mila: Spremne smo za finale

Finale pete sezone showa Ples sa zvijezdama rezervirano je za dvije ljepotice – glumicu Neru Stipičević (27) i TV voditeljicu Milu Horvat (29), koje s partnerima Damirom Horvatinčićem i Robertom Schubertom moraju uvježbati čak tri plesa – standardni, latinoamerički i freestyle – što im, kažu, neće biti lako.

PROČITAJTE VIŠE Put do finala Nere Stipičević

Što mislite o konkurentici? Nera: Mila je odlična, teško je povjerovati da se nikad nije profesionalno bavila plesom. Smatram je dostojnom protivnicom. Mila: Taj mi izraz zvuči pregrubo. Neru izuzetno poštujem jer je perfekcionistica i uvijek me zadivi svojim izgledom i izvedbom. Svaki njezin nastup, pa tako i ovaj u finalu, iščekujem s nestrpljenjem. Ako netko zaslužuje pobjedu, onda su to Nera i Damir.

Što smatrate svojom prednošću? Nera: Imam iskustva sa scenskim izražavanjem. Mila: Opuštena sam i neopterećena.

Koja vam je slaba točka? Nera: Možda bih trebala više poraditi na centriranju tijela. Mila: Problemi s kralježnicom, što sam, priznajem, zanemarivala tijekom proba i nastupa.

Koji ples vam je najdraži? Nera: Svi su mi jednak izazov i svima pristupam s jednakim žarom. Mila: Više volim latinoameričke plesove.

Koje su pozitivne, a koje negativne strane nastupa u Plesu sa zvijezdama? Nera: Drago mi je što sam shvatila da sam veća perfekcionistica nego što sam mislila, a žao jer sam manje vremena provodila sa svojim najbližima. Mila: Upoznala sam divne ljude i dosanjala dječji san da naučim plesati, a loše je što sam se fizički ‘izmasakrirala’.

Kako ćete proslaviti pobjedu? Nera: Vjerojatno će nam HTV prirediti neki tulum. Mila: Počastit ću se beauty sleepom.

Damir Leljak

Linker
15. svibanj 2024 02:00