ZNANSTVENO DOKAZANO

Natali Dizdar: Znam sve navike zagrebačkih prostitutki

Mlada zadarska pjevačica Natali Dizdar od svih hrvatskih estradnjaka najbolje je informirana o tarifama zagrebačkih “dama noći”. Naime, Natali je jedna od četiri studentice koje su u sklopu svog seminarskog rada na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu telefonski ispitale 60 prostitutki koje svoje usluge nude u Plavom oglasniku, piše Jutarnji list.

– Jedna od cura došla je na ideju da preko novinskih oglasa u rubrici za seksualne usluge kontaktiramo prostitutke za naše istraživanje. Ja osobno nisam zvala jer je bilo lakše da s njima razgovara muškarac, inače bi nam spuštale slušalicu – objasnila je Natali Dizdar za portal zagrebancija.com.

Većina “zaposlenih djevojki” naplaćuje oko 500 kuna za pola sata seksualnog užitka, a za cijeli sat cijena se povećava za 50 posto. Prema njihovom istraživanju, zagrebačke prostitutke su prilično konzervativne i nisu baš raspoložene za nešto više od “klasičnog” seksa.

Naime, čak 82 posto djevojaka ni pod kojim uvjetima ne želi analni seks, a 18 posto onih koje ipak pristanu na analni seks naplaćuju ga dodatno. Uobičajena cijena je između 500 i 700 kuna. Iako 98 posto prostitutki nema ništa protiv seksa utroje, samo 2 posto pristaje na sado-mazo igrice.

Ana Lulić/ Jutarnji list

Linker
18. travanj 2024 13:44