ZA MORE I SUNCE

Najdraže ljetne pjesme domaćih zvijezda

Osim sunca, mora i plaže, ljeti su neizostavni sastojak dobrog provoda i vrući hitovi uz koje se može zaplesati. Pitali smo domaće zvijezde koja pjesma njima označava ljeto, a oni su nam tom prilikom ispričali sve o svojim planovima u sljedeća dva mjeseca.

Naša lijepa glumica Leona Paraminski Komljenović (32) ne može izdvojiti omiljenu pjesmu, ali ljeti voli slušati jazz i pop, a često se zakači i za neki strani ljetni hit budući da domaću muziku ne sluša. Kako je kazališna sezona gotova, slijedi joj uživanje do devetog mjeseca kada kreće s pripremama za predstavu u varaždinskom HNK. Ljeto će provesti sa suprugom na osami na Lastovu, a podijelila je s nama i kako joj je u braku.

– Lijepo nam je u braku, sasvim normalno, ništa drugačije. Moram priznat da je nama isto kao što nam je bilo i prije, a tko zna što će biti za deset godina. – izjavila je glumica, dodavši kako bi sa suprugom voljela otputovati u Afriku ili na Novi Zeland, ali zbog obveza nikako ne stignu realizirati te planove.

Pjevačica Natali Dizdar (27) za ljetnu pjesmu odabrala je Walking on a Dream grupe Empire of the Sun koju i inače obožava slušati.

– Pjesma me podsjeća na ljeto zato što je jednostavna, neobična i prozračna. – opisala je Natali, a ispričala je i kako će ljeto provesti radno budući da joj izlazi singl “Osloni se na mene” koji je najava live albuma snimanog u ZKM-u. Iako je očekuju koncerti diljem Hrvatske, Natali će pronaći vremena za odmor s dečkom s kojim se planira zaputiti na Kubu.

Luka Bulić (32) kao najdražu ljetnu pjesmu izdvojio je Oliverovu Galeb i ja koju voli slušati negdje u miru uz vino i gitaru. Ljeto će provesti uglavnom radno, a na nekoliko tjedana godišnjeg odmora odvest će suprugu i dvomjesečnu kćerkicu u Zadar.

– Uloga oca je bila stvorena za mene, a da ja to nisam ni znao. Prekrasno se u njoj snalazim. Kćer uspavljujem uz razne pjesme, ali ona najviše voli kada joj pjevam one koje sam izmislim. – oduševljeno je ispričao Luka o najvažniijoj životnoj ulozi.

Gordana Kožulja (36) na ljeto najviše podsjeća Daleka obala i teško mu je izdvojiti jednu njihovu pjesmu iako mu za ljeto najviše odgovara Ruzinavi brod.

Kožulj je odabrao i najdražu stranu pjesmu koja ga podsjeća na ljeto, a izbor je pao na Bubbly pjevačice Colbie Caillat.

– Kada sam se spremao za Olimpijadu ta pjesma se često vrtila na radiju, atmosfera tih priprema je bila ljetna, uživao sam u svemu i ta pjesma se savršeno uklopila u to vrijeme. – izjavio je naš slavni plivač koji ljeto planira provesti s obitelji u Hercegovini, a djecu će počastiti i sa tjedan dana provoda na moru.

Voditeljica Tatjana Jurić (30) s ljetom povezuje Olivera i njegove laganice od kojih je posebno izdvojila Moj lipi anđele, a ljeto će provesti odmarajući.

Linker
12. travanj 2024 06:42