VLADIMIR TINTOR

Moj privatni život je moja stvar

Jutros je na forumu croportal.net osvanulo “osvetničko pismo” u kojem se zbog svoje seksualne orijentacije proziva glumca Vladimira Tintora, zvijezdu serijala “Zabranjena ljubav”. Uz pismo izrazito neugodna sadržaja pojavile su se i glumčeve privatne fotografije koje su nedavno ukradene s njegovog računala.

– Ovo je najgore podmetanje s ciljem da me se potpuno uništi, da se diskreditira moj rad i ugled koji sam stjecao godinama – ogorčeno je izjavio Vladimir Tintor, koji u kazalištu Komedija glumi u predstavi “Dundo Maroje”.

Nepoznati autori, koji pokušavaju javnost upoznati s “pravim karakterom” popularnog glumca, nisu smogli dovoljno hrabrosti potpisati se imenom i prezimenom nego se javljaju kao grupa autora potpisana forumaškim pseudonimima. Ali glumcu je jasno o kome je riječ.

– Znam tko su osobe koje su napisale pismo, uskoro ću objaviti njihova imena i podići privatne tužbe. Nikada nikoga u životu nisam povrijedio da mi ovo radi. To su bolesne osobe, čija sam nezdrava fiksacija – potreseno je dodao.

Glumac je ispričao kako su sporne fotografije ukradene s njegovog računala, i to tijekom provale u stan. Čitav događaj je, kaže, prijavio policiji koja se ponašala vrlo korektno, no njihova se istraga zasad odvija veoma sporo.

Tintorove glumačke partnerice iz serijala “Zabranjena ljubav”, glumice Danira Gović koja trenutno u Londonu snima drugu sezonu serijala “Hotel Babylon”, i članica ansambla Kazališta lutaka Maja Petrin, potpuno su šokirane događajem.

– Vlado je divna osoba, izvrstan glumac i veliki profesionalac. Za vrijeme snimanja odlično smo se slagali. Mislim da detalji nečijeg privatnog života nikoga ne bi trebali zanimati – izjavila je Danira Gović.

– Vlado je moj najbolji prijatelj i jako me rastužuje što postoje ljudi koji nemaju vlastite živote i moraju se baviti tuđim. Mislim da je ovdje riječ o ljudima kojima teba ozbiljna psihološka pomoć- zaključila je Maja Petrin, Vladina glumačka partnerica.

Barbara Ivezić

Linker
17. travanj 2024 04:20