AFP/Cropix
PRIJATELJSTVO NE PRESTAJE

Matt Damon i Ben Affleck - zajedno više od 30 godina

Dvojica glumaca i prijatelja koji su se proslavili 1997. godine zajedničkim filmom Dobri Will Hunting za koji su i nagrađeni Oscarom za najbolji originalni scenarij pokazali su da njihovo prijateljstvo traje i 17 godina kasnije.

Matt Damon (44) i Ben Affleck (42) odlično su se zabavljali na zabavi televizijske kuće HBO gdje su predstavljali četvrtu sezonu svog projekta Greenlight u kojem se mladim filmašima daje prilika da režiraju svoj prvi film. Dvojica prijatelja koje je njihov prvi film vinuo u orbitu slave nisu mogli sakriti bliskost i cijelo vrijeme su se zafrkavali i smijali.

Foto: AFP/Cropix

Poznato je i kako Matt i Ben žive u istoj ulici kako ne bi izgubili kontakte i njihove obitelji često se druže. Ben je ovom prilikom izjavio kako obojica imaju sjajne žene i to im omogućuje da uspješno balansiraju između obiteljskog života i karijere. Ben je već devet godina u braku s Jennifer Garner s kojom ima troje djece, a Matt je isto toliko u braku s Lucianom Barroso s kojom odgaja četiri kćeri.

Prijatelji koji imaju i zajedničku producentsku kuću kaže kako je njima posve normalno da budu i poslovno povezani jer su njihovi životi isprepleteni već više od 30 godina:

– Još dok smo bili u srednjoj školi odlazili smo na poslovne ručkove, ali tada nismo razgovrali o nikakvnom poslu – ispričao je kroz smijeh Matt.

Dvojica prijatelja oduvijek su i miljenici ženskog roda: Ben Affleck proglašen je najseksi muškarcem na svijetu po izboru časopisa People 2002. godine, a Matt Damon pet godina kasnije.

Foto: AFP/Cropix

Za još vijesti iz svijeta zabave pratite nas i na Fejsu!

Linker
10. svibanj 2024 17:47