hrt
TRI PARA U FINALU POPULARNOG SHOWA

Marko Tolja: Nisam očekivao da ćemo doći do finala showa Zvijezde pjevaju

U finalu popularnog showa Zvijezde pjevaju ovog vikenda će nastupiti tri para: Marko Tolja i Tina Katanić, Petra Dugandžić i Ervin Baučić te Maja Vučić i Ivica Pucar.

U prošloj emisiji show su napustili Emilija Kokić i Robert Kurbaša, a najviše bodova osvojili su Tina i Marko. Tko će pobijediti u finalu sedme sezone saznat ćemo ove subote, a Marko Tolja priznao je da na početku ovogodišnjeg showa nije očekivao da će doći do finala:

– Već sam četiri godine mentor u showu Zvijezde pjevaju i ako sam nešto naučio onda je to nepredvidivost ovog showa. Na početku nisam očekivao da ćemo doći do finala, ali je Tina iz emisije u emisiju sve više napredovala – rekao je popularni pjevač.

hrt

FOTO:HRT

Njihov napredak mogao se uočiti i u komentarima i ocjenama žirija, a najljepši par showa, kako su ih prozvali na samom početku, većinom se nalazio pri samom vrhu ljestvice.

– Smetalo mi je što su članovi žirija više komentirali naš izgled nego pjevanje, a nalazimo se u pjevačkom showu – priznao je Marko i dodao da je na početku bio malo skeptičan oko kombinacije s Tinom, ali je uživao u suradnji s popularnom manekenkom koja je jako draga i simpatična.

HRT

FOTO:HRT

Linker
19. travanj 2024 21:44