KOMIČAREVA LJUBAV

Mario Petreković: Husova kćer me osvojila mladošću

Bio je fizikalac u emisiji “Prijatelj na kvadrat”, mišićavi spasitelj Bich Mjukenon u TV showu Pazi, zid, voditelj u Shpitzi, nogometni zaljubljenik u reklami za pivo, a TV gledatelje trenutačno zabavlja svojim performansima u showu Zvijezde pjevaju. Jer, odličan glas samo je jedna od kvaliteta 38-godišnjeg komičara Marija Petrekovića , koji je publiku i žiri oduševio izvodeći u duetu s Ivanom Kindl pjesmu “Lean on Me”. Stručni žiri dodijelio im je najveći broj bodova, a mišićavog Bjelovarčanina, uvijek spremnog na šalu i otkačeni ples, iz publike su bodrili prijatelji, rodbina i djevojka Tena Hasanefendić.

Kći Huseina Hasanefendića – vođe Parnog valjka, koji je još u prošloj sezoni sjedio u žiriju pjevačkog showa – osvojila je Marijevo srce prije dvije godine, baš kad se on uselio u prostorije napuštene tvornice Katran.

Što radi vaša djevojka? – Tena se bavi znanstvenim radom: puno razmišlja. Ona je već dulje vrijeme apsolventica na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. Zapravo, ona je vrhunska glumica i igra ulogu života – apsolventicu TTF-a.

Čime vas je osvojila? – Mladošću. A ja nju najvjerojatnije – starošću. I time što sam ozbiljan, imam puno novca i posjede u centru grada. Uglavnom smo iz materijalnih razloga zajedno, tako da će i naš brak biti iz interesa.

Mora li žena biti niža od vas? – Ma ni govora! Blanka Vlašić i ja, sa svojom visinom od 174 centimetra (u klompama), bili bis­mo sjajan par: mogla bi mi jesti s glave, a onda me preskočiti.

Kako se slažete s Teninim roditeljima: Husom i Viki Hasanefendić? – Nikad bolje! Husu pišem pjesme za novi album, a Viki kupujem skupocjeni nakit. Možda je u početku malo upitna bila naša razlika u godinama, jer je Tena od mene mlađa 12 godina. Ali, s vremenom je sve sjelo na svoje mjesto.

Biste li voljeli imati svoju obitelj? – Naravno, obožavam klince i jedva čekam ku­­povati igračke – za sebe. Volio bih napokon živ­jeti sa svojim vršnjacima.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua. Cijeli intervju s Marijem Petrekovićem pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 847) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
23. travanj 2024 10:06