AFP/Cropix
EMOTIVAN TRENUTAK

Marin Čilić nakon pobjede potrčao u zagrljaj djevojke

Nakon što je pobijedio Japanca Nishikorija i osvojio naslov pobjednika US Opena Marin Čilić (25) pohitao je u zagrljaj dragih ljudi koji su ga ondje borili s tribina, među ostalim i svome treneru Goranu Ivaniševiću i djevojci Kristini Milković.

Emotivan zagrljaj mladog para sve je ganuo, a mnogi su taj trenutak ovjekovječili slikajući ih mobitelima.

Cropix: AFP/Cropix

Tenisač iz Međugorja upisao se u svjetsku tenisku povijest, ali i ispisao domaću: postao je tek drugi Hrvat u povijesti, nakon Gorana Ivaniševića, koji je osvojio Grand Slam naslov.

Novi sportski junak zahvalio se svom treneru Goranu Ivaniševiću za kojeg je rekao da mu je puno pomogao i naučio ga da uživa u tenisu, a kada se igra s užitkom lakše se dolazi do rezultata. Marin je rekao i kako je njegova pobjeda dokaz da će svi koji predano rade i treniraju na kraju postići rezultate.

Marinova djevojka, Dubrovkinja Kristina Milković s kojom je u vezi već pet godina bila mu je velika podrška s tribina. Iako nije vičan govoriti o svom privatnom životu, pa se o njegovoj djevojci zna samo da je studirala politologiju i psihologiju, te da je svojedobno proglašena najseksi Dubrovkinjom, samozatajni Hercegovac izjavio je kako mu je djevojka velika podrška i često privatna psihologinja koja mu je na raspolaganju 24 sata.

Lijepa Kristina na US Openu sjedila je iznad Marinovog trenera Gorana i zdušno pratila igru svog dragog na terenu – igru koja mu je donijela naslov Grand Slam prvaka i upisala ga u svjetsku i domaću tenisku povijest.

Foto: AFP/Cropix

Linker
24. travanj 2024 19:09