PRED OGLEDALOM

Marijana Batinić: Srebrna voda moj je recept za mladost

Marijana Batinić u novu je godinu ušla puna radnog elana. Tridesetogodišnja Splićanka, koja se proslavila vodeći s kolegicom Petrom Nižetić nekad popularnu emisiju Po ure torture, odnedavno priprema rubriku MAREnda u RTL-ovoj emisiji Exkluziv, s Petrom i dalje zajedno radi na T-portalu, na kojem uređuju rubriku Sexpresso, a uskoro počinje emitiranje treće sezone RTL-ove emisije ‘Ljubav je na selu’, koju vodi. U rijetkim slobodnim trenucima najradije se opušta rekreativno plešući oko šipke.

Kojim ritualima započinjete dnevnu njegu? – Umivanjem, a potom nanosim Biosilver sprej za lice koji mi je pravo otkriće. Riječ je o otopini koloidnog srebra – srebrnoj vodi – koja čisti kožu i djeluje protuupalno, no utječe i na pomlađivanje kože. Osim za lice, uzimam je i oralno jer djeluje protiv virusa, gljivica i bakterija.

Jeste li isprobali neke pripravke za ljepotu iz kućne radinosti? – Nema boljeg pilinga za tijelo od meda i palente.

U čemu se razlikuje vaš dnevni i večernji make-up? – Navečer stavim tekući puder, rumenilo, jedan sloj maskare i crveni ruž. Za dnevni, prirodniji look volim zemljane tonove na očima i usnice boje mesa.

Ruževi ili sjajila? – Definitivno ruževi – sjajila ne volim jer nisu toliko postojana, a i ne volim ljepljiv osjećaj koji ostavljaju na usnicama.

Vježbate li? – Godinama sam išla u teretanu, trenirala boks, pilates, aerobic, no tek sam u Ana Sensual fitnessu pronašla sebe. Riječ je o posebnom dvosatnom treningu koji uključuje elemente plesa oko šipke, dok je prvi dio sata kombinacija joge, plesa i pilatesa. Vježba se u manjim grupama, u opuštenoj atmosferi i uz odličnu glazbu.

Kako biste opisali svoj odjevni stil? – Volim klasičan stil s malo otkačenih detalja, a najbolje se osjećam u tajicama, tunikama i čizmama – iako u mom ormaru ima najviše haljina. Ove godine imala sam sreće surađivati s mladim dizajnerom Ivanom Aldukom i modnom kućom Amadeus, čije sam zaštitno lice, pa su me oni odjenuli doslovce od glave do pete.

Koje modne dodatke smatrate ključnima za izgradnju vlastitog stila? – Ljubiteljica sam lijepih i kvalitetnih torbi, kojih imam čak više nego cipela. Od elegantnih večernjih – a jednu sam takvu vintage Armani kupila na Hreliću za pedeset kuna – do velikih, kožnatih, u koje stanu sve sitnice potrebne za preživjeti radni dan.

Matea Roščić

Linker
29. ožujak 2024 16:35