AFP/Cropix
PRVI IZLAZAK

Mariah Carey prvi put na crvenom tepihu s novim dečkom

Slavna pjevačica sitgla je s australskim milijarderom na premijeru filma The Intern u New Yorku, što je bio njihov prvi zajednički dolazak na crveni tepih.

Mariah Carey (45) i James Packer (48) u vezi su od lipnja ove godine, a zajedno su proveli većinu ljeta ploveći njegovom jahtom. Nakon romantičnog ljetovanja po raznim luksuznim odredištima, par se morao nakratko razdvojiti zbog obaveza slavne pjevačice u Las Vegasu, ali bi James često navratio na neki od njenih koncerata i bodrio je iz publike.

– Neću lagati, stvarno uživam – izjavila je popularna pjevačica početkom mjeseca, a bliski prijatelji para tvrde kako već razmišljaju i o vjenčanju.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Oboje iza sebe imaju razvod – Nick Cannon predao je zahtjev za razvod prošle godine, dok se James od svoje bivše supruge Erice Baxter razveo 2013. godine, a ona je sada u vezi sa slavnim pjevačem Sealom.

Mariah s Nickom ima četverogodišnje blizance Moroccana i Monroe, a James iz braka s Ericom ima troje djece – kćeri Indigo (7) i Emmanuelle (3) te sina Jacksona (5).

Linker
18. travanj 2024 09:48