PRED OGLEDALOM

Majda Šušelj Tara: Sretna i nasmijana žena je uvijek privlačna

– Cijenite samu sebe, slušajte svoje tijelo, uživajte u malim stvarima i bavite se sportom koji će vas ojačati i fizički i mentalno. I smijte se. Sretna i nasmijana žena je uvijek privlačna – govori Majda Šušelj Tara (32), pjevačica umaške dance-skupine Karma, čija atraktivnost dolazi do izražaja u najnovijem videospotu za pjesmu ‘Žena-mačka’. Točnije, kad prema ideji redatelja Darija Godiča i autorice stihova pjesme Antonije Šole odijeva seksepilan uski kostim i kreće u akciju spašavanja voljenog muškarca.

– Volim kuhati, stalno isprobavam nešto novo, ali ipak – najdraži su mi istarski specijaliteti, pogotovo sa šparogama. Nedavno sam čak na natjecanju Gara dei dolci u Novigradu osvojila prvu nagradu sa svojom jesenskom tortom od čokolade. Obožavam i slatko, a kad pretjeram s tim, pojačam treninge: osim uobičajenih vježbi koreografija za nastupe s Karmom, već tri godine plešem zumbu – priča Majda.

– Najpotrebnija mi je kvalitetna hidratantna krema za lice, kao i ona za područje oko očiju. S obzirom da živim u Istri i da tijekom godine često boravim na suncu, koža mi je dosta suha. Već nekoliko godina koristim preparate Esensa Mediterana, istarskog proizvođača, koji ne sadrže paraben i silikone već prirodne sastojke poput morskih soli, lavande, maslinovog ulja…

Što se tiče dekorativne kozmetike na prvom mjestu su mi MAC proizvodi po koje jednom godišnje odlazim u Milano. A najbolja maskara Max Factor 2000 Calorie – dodaje atraktivna pjevačica.

– O mojoj se kosi brine Leonida Meglaj iz Umaga, koja mi je njeguje i boji talijanskim preparatima Medavita. Ona mi osmišljava i frizure za važne nastupe te snimanje videospotova. Kod kuće, pogotovo ljeti, nanosim maslinovo ulje. Nekoliko kapi je dovoljno da mi kosa ponovno bude meka i blistava – otkrila je.

Klara Glavač

Linker
19. travanj 2024 22:34