ZA POSEBNE PRIGODE

Maja Šuput: Moji ljetni trikovi

Pjevačica Maja Šuput (32) preselila se iz Zagreba u Opatiju – ne, doduše, za stalno nego samo preko ljeta, kad će iz vikendice svog dečka Marija Kovačevića odlaziti na koncertne nastupe diljem obale, ali i po susjednim državama. Za ljetno “radno vrijeme” nije se, kaže, posebno pripremala jer su njega lica i tijela te poseban režim prehrane njena konstanta u životu. Uostalom, njoj dijeta nikad nije trebala kad svaki vikend, nakon nastupa, izgubi i do dva kilograma.

Pazite li na izgled i na odmoru? – Ljeti se volim potpuno opustiti pa nema teške šminke ni razmišljanja o modnim kombinacijama. Uvijek sa sobom nosim desetak kupaćih kostima, jer se presvlačim nakon svakog kupanja, a najsretnija sam kad cipele visokih potpetica zamijenim japankama. To cijene i moja stopala.

Je li se vaša njega lica promijenila ulaskom u tridesete? – Oduvijek pazim na lice jer sam kao mlađa imala problematičan ten, a najvažniji preparat mi je Bioderma micelarna otopina za čišćenje lica. Nakon toga nanesem Dermalogica Active Moist dnevnu kremu i kremu oko očiju.

Imate li neki beauty trik koji primijenjujete za posebne prigode? – Nedavno sam produžila trepavice pomoću polutrajnih umetaka, tako da mi sad na plaži ne treba maskara. Za nastupe i važne događaje noge poprskam Sephora Illuminating bronzing oil sprejom koji prikriva sve nesavršenosti i daje dojam predivno preplanule kože. A jutro nakon neprospavane noći, podočnjake najbolje pokriva Illamasqua kremasti korektor koji se nanosi prstima i otvara oko zbog čega lice izgleda svježe i odmorno.

Matea Roščić

Pročitali ste skraćeni intervju s Majom Šuput. U tiskanom izdanju Glorije (br. 915) pročitajte i kako Maja provodi tipičan dan na moru, voli li morske sportove, kako ljeti njeguje kosu….Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
12. travanj 2024 01:51