VRUĆA IZVEDBA

Maja Šuput: 'Dobra djevojka' je pjesma za noćne provode

Pjevačica Maja Šuput (32) na CMC Festivalu 2012, koji se pod medijskim sponzorstvom Glorije sutra i prekosutra održava u Vodicama, s pjesmom “Dobra djevojka” najavljuje ništa manje nego – najbolji nastup u njegovoj povijesti.

– Imat ću četiri vrhunske plesačice i neviđen styling. Odjenut ćemo se vrlo hrabro, u kostime posebno izrađene za festival. Budući da je cijela ekipa u ovaj nastup uložila puno truda i napora sigurna sam da će biti i najzapaženiji na cijelom festivalu – samopouzdana je uvijek nasmijana ljepotica.

S obzirom na vjeru u vlastite snage, Maja ne mari mnogo za konkurenciju.

– Nemam pojma tko još ide na festival, a nije mi ni bitno jer ću ja ionako biti najbolja ikad (smijeh). Čula sam Coloniju, koja ide s onom poznatom pjesmom (Tako ti je mali moj, op. a). Meni je važno samo odraditi to na najbolji mogući način i potom stići na koncert u Zadar – priznaje atraktivna pjevačica.

Pjesma “Dobra djevojka”, za koju je glazbu napisao Branimir Mihaljević, a tekst Faruk Buljubašić Fayo, razlikuje se od dosadašnjih Majinih hitova.

– To je pjesma za noćne klubove, tulume i provode. Meni je odlična, iako se razlikuje od prethodnih – komentira Maja, odbacujući moguće poveznice s vlastitim karakterom.

– Pjesma se zove “Dobra djevojka”, ali u refrenu se kaže “Zar ti stvarno misliš da sam dobra?”. Ipak, ja ne pjevam autobiografska djela – samo sam izvođač za pjesme koje pišu drugi. Budem li jednog dana i sama pisala pjesme, vidjet ćemo hoće li govoriti i o meni – najavljuje Maja moguću novu karijeru.

U Vodice Maja putuje već danas, sa “svitom” plesačica, stilistom, frizerom i šminkerom.

– Tko još vodi toliko ljudi na festival? – pita se u šali, a svojim obožavateljicama i obožavateljima šalje jasne upute.

– Morate skakati! Za vrijeme pjesme želim vidjeti ruke u zraku i guze kako idu lijevo-desno. A svim curama poruka da budu baš kao u pjesmi – pomalo dobre, a pomalo zločeste – preporučila je Maja, koju nakon brojnih nastupa očekuje dugo toplo ljeto u kojem će ipak pronaći i vremena za sebe.

– Kombinirat ću rad i odmor. Ne bih preživjela bez malo uživanja, ali dio ljeta svakako ću provesti i s mikrofonom te dečkima iz benda. U slobodno vrijeme bit ću s društvom i ljudima koje jako volim. Stacionirat ću se na moru barem dva ili tri mjeseca i bit će mi jako zabavno. U Zagreb ću samo da zalijem cvijeće, tako da se u rujnu vraćam kao “mala garava” – zaključila je dobro raspoložena Maja Šuput.

Linker
22. travanj 2024 00:34