ZANIMLJIV IZBOR

Luka Nižetić: Da se utapam u pomoć bih pozvao Nives Celzijus

Splitski pjevač predstavio je svoju novu pjesmu Upomoć na Narodnom radiju u Glazbenom showu Dalibora Petka.

Luka Nižetić pričao je o svojoj prvoj reggae pjesmi u karijeri koja je još k tome i na ikavici, što je bila njegova izričita želja:

– Autor Predrag Martinjak Peggy napisao ju je na ijekavici, ali sam ju ja preveo – rekao je Luka otkrivši da je s Peggy-jem mjesecima radio na drugoj pjesmi, a onda su jedno poslijepodne shvatili da imaju puno bolju za ljeto, koju su smislili u trenu.

Luku trenutno gledamo u showu Masterchef, gdje uspješno svladava sve izazove.

– Nakon toliko kuhanja, dođe mi da mi se ponekad neda biti u kuhinji, ali moram, jer treba prehraniti obitelj – našalio se simpatični pjevač.

U brzoj pitalici inspiriranoj nazivom njegovog novog singla Upomoć Dalibor Petko “rešetao” je Luku pitanjima koga bi zvao u pomoć u različitim životnim situacijimama.

Pjevač je tako rekao da bi, da mu slučajno zagori ručak, u pomoć pozvao Nadu Rocco koja bi mu napravila nešto sirovo na brzinu, da se razboli pozvao bi Lanu Jurčević da ga njeguje, a kada bi popio čašicu više, priznao je, najradije bih pozvao Indiru.

Na voditeljevo pitanje koga bi pozvao u pomoć da se utapa Luka je rekao da bi njegov izbor bila Nives Celzijus i to iz razloga da se ima na što osloniti.

Pogledajte video!

Linker
19. travanj 2024 17:57