tvojelice.dnevnik.hr
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Luka Bulić sve raznježio transformacijom u neprežaljenog Kemala Montena

U sedmoj emisiji druge sezone popularnog TV showa Tvoje lice zvuči poznato najveći broj bodova osvojio je Luka Bulić za svoju transformaciju u legendarnog glazbenika Kemala Montena.

Svojom transformacijom u legendarnog i nikad prežaljenog pjevača dirnuo je žiri i publiku hitom Nije htjela.

– Dosta zahtjevan zadatak, odati čast jednom takvom pjevaču. Kemala sam poznavao osobno i želim da to bude omaž njemu – izjavio je Luka prije nastupa u kojem je nakratko postao i Oliver Dragojević.

– Ja sam Kemu poznavala i ovim nastupom si me stvarno dirnuo. Jako si mi drag u ovim ulogama – poručila mu je Sandra, a Đuro je priznao kako je na rubu suza, dok Maja Šuput svoje suze nije mogla sakriti.

Lukin trud osim žirija nagradili su i drugi natjecatelji, a deset tisuća kuna odlučio je pokloniti udruzi Kamenčići.

Sedmu emisiju popularnog showa otvorila je Maja Šuput koja se transformirala u “vatrenog mini” Johna Travoltu i izvela pjesmu Greased Lightning.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Konačno ples. Obožavam ga, pjesma je ludilo. On ima u sebi nešto što svaka žena voli. Takvi frajeri su moji tipovi, samo nikad takvog još nisam imala – izjavila je Maja prije nastupa.

– Uvijek mi je drago vidjet rock’n’roll jer mislim da je zaboravljen. Sve je bilo super. – pohvalio ju je Tomo, dok je gostujuća članica žirija Ivana Banfić priznala kako joj se svidjela koreografija te da je energija prštala na sve strane.

Renata Sabljak utjelovila je Đurđicu Barlović, pjevačicu grupe Novi fosili i otpjevala Šuti moj dječače plavi.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Novi fosili su hrvatska ABBA. Nije mi to lak zadatak. Treba biti suptilno i ženstveno – izjavila je Renata, koja je svojim nastupom oduševila žiri.

– Rajko Dujmić jedan je od najvećih naših pop autora ikada i mnogi nisu nikad prežalili Đurđicu, a ti si je sada nakratko vratila – izjavio je Tomo, dok je Đuro priznao da ga je vratila u neke bezbrižnije dane.

Maja Posavec postala je Gloria Estefan i s pjesmom Conga rasplesala žiri.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Zarazno si zabavna – kazao joj je Đuro, dok joj je Sandra pohvalila izgled i primijetila da se vidi da se dobro osjeća kao rasplesana Gloria Estefan.

Dušan Bućan izveo je pjesmu Šumica Ivane Banfić koja je uživala gledajući kako je imitira.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Potpuno si me skinuo, oduševljena sam – rekla mu je Ivana nakon nastupa i dodala kako ne vjeruje da je imala takvu firzuru.

Ivan Šarić utjelovio je Barryja Whitea i otpjevao njegov hit You’re the First, the Last, My Everything.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Ovo je bilo jako frajerski, leži ti taj glas, potpuno si me raznježio. Večeras samo romantične pjesme, moram ženi neko cvijeće kupiti – izjavio je Đuro nakon njegovog nastupa, a Sandra mu je poručila da je njegov nastup bio jednostavno grandiozan.

Saša Lozar, koji je dosad dvaput odnio pobjedu, postao je reper Vanilla Ice i izveo njegov hit Ice Ice Baby.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Svaka čast, uvijek si u svakom liku 100 posto, trudiš se maksimalno – pohvalio ga je Tomo, a Ivana je priznala da ju je iznenadio s odličnom koreografijom.

Težak zadatak imala je Ivana Marić koja se transformirala u Jacquesa Houdeka i otpjevala pjesmu Stotinama godina.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– To mi je dosad najzahtjevnija uloga – kazala je Ivana i priznala da će joj najteže biti u odijelu u kojem će joj biti strašno vruće.

– Zaista si sjajna, potpuno si skinula njegove pokrete, a tvoj glas je stvarno odličan – poručila joj je Sandra, dok je ostatak žirija bio oduševljen odličnom maskom.

U idućoj emisiji očekuju nas brojne zanimljive transformacije – Maja Posavec postat će Toni Braxton, Saša Lozar Leann Rimes, Maja Šuput transformirat će se u Donnu Summer, Dušan Bućan nastupit će kao Boney M, Renata Sabljak utjelovit će Princea, Ivan Šarić postat će Ella, Ivana Marić transformirat će se u Duška Lokina, a Luka Bulić postat će Duffy.

Linker
25. travanj 2024 12:30