CMC FESTIVAL

Luda zabava danju i - noću

Večeras vas vodimo u svijet glamura – našalio se Mile Kekin, pjevač rock skupine Hladno pivo, na početku koncerta u Vodicama, čiju su rivu “prekrili” brojni obožavatelji, uglavnom tinejdžeri. No, bilo je ondje i poznatih osoba, poput TV voditelja Anje Alavanje, Korane Gvozdić i Marina Tironija, koji su uživali u dvosatnom nastupu.

Bio je to vrhunac cjelodnevnih događanja koji su najavili CMC festival, a koji je započeo krstarenjem estradnjaka vodičkim kanalom. Na brodu je, uz pržene lignje i girice, predstavljen novi album Dražena Zečića, “Crni kralj i bijela dama”, te mu je dodijeljena zlatna ploča za prethodni nosač zvuka.

Novi CD, “Bili smo raja”, predstavila je i grupa Teška industrija, čiji je vođa Ivica Propadalo okupljenima obećao dobru zabavu uz njihovu glazbu jer su obradili stare hitove poput “Ti si mi u krvi” i “U meni jesen je”.

Nakon toga je na rivi priređeno potezanje užeta, a pobijedili su članovi klape Sveti Juraj – uz pridruženog člana Harija Rončevića – svladavši klapu Godimenti. Iako su se trebale natjecati i djevojke iz grupe Feminem, one su radije odabrale – kupanje.

Damir Leljak

Linker
29. travanj 2024 01:41