Ljetna paleta za manikuru Vande Winter

Nova pjesma Vande Winter (28) zove se “Fijasko”, no ta se riječ nipošto ne može povezati s njezinom karijerom i izgledom. Upravo suprotno, o zagrebačkoj pjevačici i glumici, čija je izvedba arije “Ave Marija” na nedavnoj proslavi ulaska Hrvatske u Europsku uniju dobila brojne pohvale, uvijek se govori u superlativima – a pogotovo kad je riječ o njenim rukama i noktima. Hranjiva krema, koju nanosi nekoliko puta dnevno, glavni joj je kozmetički rekvizit, a pozornost plijeni i otkačenim bojama lakova za nokte.

– Zimi prednost dajem tamnim nijansama, a ljeti živahnim, pa sam se ove sezone odlučila za lila, zelene, žute i plave lakove. Ne samo zato što volim nekonvencionalnost, već i zato jer pratim trendove, a na nedavnim revijama Alexandrea Vauthiera, Maxa Azrije te Kenza u Parizu upravo su te boje bile najzastupljenije – objašnjava Vanda Winter.

Pročitali ste skraćeni tekst o Vandi Winter. Cijeli intervju potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 967). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
17. travanj 2024 06:32