POSRNULA GLUMICA

Lindsay Lohan u lisičinama odvedena u zatvor

Problematična glumica Lindsay Lohan predala se na losangeleskom sudu kako bi započela odsluživanje svoje 90-dnevne kazne zatvora, koju je dobila zbog kršenja uvjetne kazne zarađene vožnjom u alkoholiziranom stanju.

Dok je dolazila na sud, atmosfera pred zgradom je bila tipično holivudska. Brojni fotoreporteri i obožavatelji gužvali su se kako bi vidjeli Lohan. “Oslobodite Lindsay” pisalo je na jednom transparentu, koji je ispred sudnice držao obožavatelj glumice, dok je drugi pred posrnulu zvijezdu bacio konfete, kao da ide s vjenčanja. Sve to nije se dojmilo sutkinje Marshe Revel, koja je nakon kratkog saslušanja donijela odluku.

– Ona će ostati služiti svoju kaznu – kazala je sutkinja, a sudski policajci su glumici stavili lisičine i odveli je prema iz sudnice.

S 24-godišnjom glumicom, koju je odluka da doista mora u zatvor ostavila bez riječi, bili su i njezini roditelji – otac Michael i majka Dina.

EKSKLUZIVNI VIDEO: Kako je odrastala Lindsay Lohan

– Volimo te, Lindsay – povikao je Michael Lohan prema kćeri koju su odvodili policajci.

Ovo neće biti prvi put da je Lindsay Lohan iza rešetaka. U 2007. bila je zatočena “čak” 84 minute, no ovaj put će morati ostati dulje. Unatoč 90-dnevnoj kazni, pravni stručnjaci predviđaju da će ipak odslužiti samo dva do četiri tjedna, za vrijeme kojih će biti odvojena od ostalih zatvorenika.

Josip Jurčić

Linker
20. travanj 2024 09:19