Splash
ŠOKANTNO PRIZNANJE

Lady Gaga otkrila da je bila žrtva silovanja

Poznata pjevačica otkrila je na The Howard Stern Show da je kao tinejdžerka ˝prošla kroz neke strašne stvari˝ i da joj je bila potrebna psihička i fizička terapija kako bi se oporavila.

Lady Gaga (28) je poznatom voditelju priznala da ju je u dobi od 19 godina silovao 20 godina stariji glazbeni producent.

Popularna pjevačica nije htjela razgovarati o tome, ali je po pritiskom voditelja ipak odlučila progovoriti.

– Prošla sam kroz neke strašne stvari na koje se sad mogu nasmijati, jer sam prošla kroz psihičku, fizičku i emocionalnu terapiju kako bih se oporavila. Imala sam 19 godina, išla sam u katoličku školu kada se sve to dogodilo i mislila sam da su svi odrasli takvi. Bila sam vrlo naivna – priznala je Lady Gaga.

Poznata pjevačica otkrila je i da je svog silovatelja vidjela jedanput u trgovini i da je istog trena ostala paralizirana od straha.

Lady Gaga tada nije nikome ispričala što joj se dogodilo, ali je s vremenom odlučila potražiti pomoć.

– Čak ni sebi nisam htjela priznati, ali tada sam odlučila: Svo to opijanje i sve te gluposti, moraš riješiti pravi problem, on neće nestati – izjavila je slavna pjevačica.

Lady Gaga nije otkrila o kome je riječ, ali su se odmah nakon priznanja pojavila nagađanja da se radi o producentu Dr Lukeu, kojeg pjevačica Kesha tuži za seksualno i fizičko zlostavljanje.

Linker
01. prosinac 2023 08:42