BIJELA PROŠLOST

Lady Gaga depresiju 'liječila' kokainom

Pjevačica i performerica Lady Gaga (26) u prošlosti je kokain već proglasila “vragom”, ali to ne bi mogla učiniti da i sama s bijelim prahom nije imala neugodna iskustva. U televizijskim emisijama kod Amande de Cadenet i Howarda Sterna Gaga je progovorila o zloupotrebi opojnih sredstava tijekom svojih tinejdžerskih godina, kada je kokainom pokušala liječiti depresiju.

– Pokušala sam ispuniti prazninu u sebi. Samo bih sjedila u svom tihom i osamljenom stanu, sama sa svojim klavirom. Ostavila bih televizor da radi kako bih se osjećala manje samom – ispovjedila je Gaga.

U tim teškim trenucima oslonila se na “pomoć” droge.

– Kokain mi je postao jedinim prijateljem. Nikada ga nisam uzimala s drugima, uvijek sama. Grozan je to način da pokušate zatvoriti svoju prazninu, jer kokain samo stvara novu i odvaja vas od stvarnosti – poručuje Gaga svojim obožavateljima, “malim čudovištima”.

Jednoga se jutra pjevačica srećom probudila i odlučila prestati s uzimanjem droge.

– Ti nisi umjetnica. Da si prokleti umjetnik, fokusirala bi se na glazbu, a ne bi trošila novac na bijelog vraga – rekla je sama sebi.

Lady Gaga ipak se nastavila oslanjati na pomoć slabijih opijata, poput marihuane, ali, tvrdi, samo u rijetkim prilikama. U svakom slučaju, uspjela je preživjeti i postati jednom od najpoznatijih svjetskih pop diva. Prošlog je mjeseca tako krenula i na svoju dugo najavljivanu turneju “Born This Way Ball” koncertom u južnokorejskoj prijestolnici Seulu. Organizatori su mlađima od osamnaest zabranili dolazak, pa tinejdžeri nisu, eto, mogli čuti poučna iskustva slavne pjevačice.

Linker
04. svibanj 2024 06:23