TEŠKI DANI

Kraj braka Ive Majoli?

Sreća u ljubavi i poslu ne idu uvijek zajedno, u što se ovih dana uvjerava proslavljena bivša tenisačica Iva Majoli . Samo nekoliko tjedana nakon što je postala izbornica hrvatske teniske reprezentacije, 34-godišnja bivša pobjednica Roland Garrosa nalazi se pred krajem svojega braka s poduzetnikom Stipom Marićem.

Naime, nakon što se vratila iz Izraela, gdje je u Eliatu predvodila našu Fed Cup reprezentaciju, Majoli se morala suočiti s činjenicom da je njezin suprug napustio njihov obiteljski stan na Trgu bana Josipa Jelačića, doznajemo do bliskih prijatelja slavne sportašice.

Iva Majoli i Stipe Marić vjenčali su 9. rujna 2006. u zagrebačkoj Crkvi svetog Marka. Spektakularna svadba za 370 uzvanika održana je na Cmroku, a mladenka, tada u osmom mjesecu trudnoće, blistala je u bijeloj vjenčanici talijanske modne kuće Aimee. Mjesec i pol dana nakon vjenčanja, postali su roditelji djevojčice Mije.

U njihovom braku problemi su postojali već dulje vrijeme. Od kada su se vjenčali o njima se puno toga pričalo – da su bankrotirali, da je on vara, da se često svađaju, a znaju se i potući, pa da su u žaru jedne ljetne svađe oboje bacili vjenčano prstenje u more. Prije nešto više od dvije godine, Stipe Marić se također iselio iz njihovog stana, ali je tada ljubav nadvladala brojne nesuglasice.

Posljednji put su viđeni zajedno u javnosti sredinom prosinca na otvorenju jazz kluba u središtu Zagreba, kada je Stipe Marić privlačio pažnju držeći u ruci štaku koja mu je pomagala pri hodanju nakon ozlijede.

Hoće li i ovaj put sve ispasti malo burnija bračna svađa ili je doista u pitanju kraj njihovog braka, pokazat će vrijeme. A dotle će svi pokušati da teški trenuci najmanje pogode njihovu 5-godišnju kćer Miju.

Linker
09. svibanj 2024 15:22