NOVE INFORMACIJE

Klasnića sa silovanjem povezuje samo - stan?

Slučaj Ivana Klasnića i navodnog silovanja 17-godišnjakinje djevojke dobiva novi zaplet. Prijatelj proslavljenog hrvatskog reprezentativca izjavio je za londonski Mirror kako je kobne noći Klasnić bio u svom manchesterskom stanu, ali zajedno sa svoja dva prijatelja iz Njemačke, prenose Sportske novosti.

Neimenovani prijatelj također je kazao kako će se Klasnićevi prijatelji vratiti iz Njemačke kako bi riješili problem s engleskom policijom, očito uvjereni u svoju nevinost. Ono bi navodno već danas u Engleskoj policiji trebali razjasniti što se točno dogodilo.

– Ivan Klasnić poriče upletenost. Njegov jedini problem, ako uopće postoji problem, jest da su optužbe za silovanje vezane uz stan koji je u Ivanovu vlasništvu – ispričao je engleskim novinarima Ivanov prijatelj.

List piše kako Klasnić nije bio u stanu u vrijeme dolaska policije, već je uhićen kasnije. Dan je proveo, piše Mirorr, pomažući policiji u istrazi, nakon čega je pušten da se brani sa slobode nakon plaćene jamčevine.

U Boltonu, klubu gdje Klasnić igra, još uvijek ne žele komentirati optužbe. Policija je potvrdila da su istražitelji u četvrtak ispitali i navodno napadnutu djevojku.

PROČITAJTE VIŠE: Slaven Bilić: Vjerujem da je klasnić nevin Ivan Klasnić osumnjičen za silovanje

Linker
25. travanj 2024 09:37