Sipa/Cropix / Branch/McMullan/Sipa Press
NEKOLIKO MJESECI U KOMI

Kći Whitney Houston preminula u 23. godini života

Bobbi Kristina Brown, kći Whitney Houston i Bobbyja Browna, preminula je 26. srpnja u hospiciju u Atlanti gdje ju je obitelj smjestila sredinom lipnja.

Kći preminule pjevačice bila je šest mjeseci u komi nakon što je nađena bez svijesti u kadi u svom domu u Rosswellu, a cijeli događaj dodatno je uznemirio obitelj jer je njena majka pronađena mrtva u kadi u hotelu na Beverly Hillsu, u veljači 2012., u dobi od 48 godina.

– Bobbi je preminula okružena obitelji. Želimo zahvaliti svima na nesebičnoj potpori posljednjih nekoliko mjeseci – stoji u izjavi obitelji Houston.

Policija je potvrdila da je njena smrt pod istragom zbog neobjašnjivih ozljeda, a glavni osumnjičeni bio je njen dečko Nick Gordon.

Više izvora potvrdilo je da je par bio u turbulentnoj vezi, punoj nesuglasica i svađa, zbog čega je njena obitelj bila vrlo zabrinuta.

– Obitelj je smatrala da je on emocionalno zlostavlja. Njeni prijatelji i obitelj pokušali su ju nagovoriti da prekine tu vezu jer su smatrali da Nick loše utječe na nju. Bojali su se da ju previše kontrolira i svi su smatrali da je s njom samo zbog novaca – otkrio je prijatelj obitelji.

Linker
24. travanj 2024 21:33