TAJNO VJENČANJE

Kate Moss je postala gospođa

Britanski supermodel i ikona stila Kate Moss (36) tajno se udala za rokera Jamiea Hincea početkom kolovoza na Siciliju, tvrde britanski mediji. Kate i Jamie planirali su vjenčanje tjednima i jako su se trudili da obred ostane tajan te da sve prođe vrlo decentno i u okruženju samo najbližih.

– Imala buran ljubavni život, ali u dubini duše Kate je jako romantična. Sve je držano u tajnosti jer je ona htjela malu svadbu, koja će biti isključivo proslava njihove ljubavi. Nikad nije bila od onih koji drže do konvencija i tradicije, no Jamie je uz nju dosad bio i u dobru i u zlu pa je jednostavno osjetila da je došlo pravo vrijeme – ispričao je navodno blizak prijatelj para britanskom Daily Mirroru.

Kate Moss je u posljednjih nekoliko mjeseci više puta fotografirana s prstenom nalik zaručničkom na ruci pa se nagađalo da ju je roker, s kojim je u vezi više od tri godine, zaprosio u siječnju, na njezin 36. rođendan.

– Kate nije htjela ništa uštogljeno i službeno već da cijela stvar bude duhovna tako da su par minuta nakon što su izrekli zavjete mladenci izašli iz crkvice i plesali pod drvećem – ispričao je isti izvor.

Na vjenčanju je bila i manekenkina kćer, osmogodišnja Lila Rose, koju ima iz veze s Jeffersonom Hackom.

Linker
29. travanj 2024 12:46